Media

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: H αποκάλυψη για τη σειρά «Έχω Ένα Μυστικό», 15 χρόνια μετά

Gossip-tv Team

Στον καναπέ της Ελένης Μενεγάκη κάθισε το μεσημέρι της Δευτέρας (11/12) ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Ο ηθοποιός μίλησε για την πορεία του αλλά και για την αρχή της καριέρας του. Ο ίδιος αναφέρθηκε και στο σήριαλ για τη ζωή της Αλίκης Βουγιουκλάκη που προβλήθηκε το 2008 στον Alpha με τίτλο Έχω Ένα Μυστικό.

«Το ένστικτό μου με οδήγησε. Ήμουν συμμαθητής με την Λίνα Σακκά και την Ελισάβετ Μουτάφη. Τότε, κοντά σε εμένα ήταν και ο Λούλης. Έπαιζα τηλεόραση και κάποια στιγμή έγινε η «Λούφα και Παραλλαγή’», η σειρά της ΕΡΤ, όπου κάποιοι νέοι ηθοποιοί είχαμε πάρει τους αντίστοιχους ρόλους. Παράλληλα, την ίδια σεζόν έπαιζα στη «Βέρα στο δεξί» στη 3η σεζόν. Από εκεί άλλαξα πίστα, όπως λέμε», δηλώνει ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης για το ξεκίνημά του.

mpourdoumis-(1).jpg

«Πέρα από το αδιαμφησβήτητο ταλέντο, νομίζω πως με τα χρόνια έχει να κάνει με τη δουλειά, την προσωπική, και πώς εξελίσσεσαι με τον χρόνο. Εγώ δεν υπήρξα ο τέλειος μαθητής αλλά κάπως από την αγάπη και το πάθος που είχα εξελίχτηκα. Παλιά έβλεπα πως δεν ερχόταν η ευκαιρία και έλεγα: γιατί;» συμπληρώνει ο ηθοποιός στη συζήτησή του με την Ελένη Μενεγάκη.

Για το «Έχω ένα Μυστικό», όπου ενσάρκωσε τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ στο πλευρό της Κατερίνας Παπουτσάκη, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης τόνισε: «Είναι δύσκολο να παίξεις σε βιογραφικές σειρές και με τέτοια πρόσωπα οικεία. Θυμάμαι τις εκπομπές που συζητούσαν όλοι για το πώς το επιτρέπανε, μόλις είχε ανακοινωθεί πως θα γίνει. Σκεφτόμουν ένα βράδυ καθώς το έβλεπα: πω πω τι θα τραβήξουν αυτοί που θα παίξουν;», είπε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

MPO9.jpg

«Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης μου είχε πει πως θα μπορούσα να παίξω τον Παπαμιχαήλ πριν μου το προτείνουν», αποκάλυψε ο γνωστός ηθοποιός.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved