Έρωτας φυγάς: Νεκρή η Φωτεινή
Media

Έρωτας φυγάς: Νεκρή η Φωτεινή

Η μία ανατροπή διαδέχεται την άλλη στα νέα επεισόδια αυτής της εβδομάδας στην καθημερινή σειρά του Open, Έρωτας φυγάς.

Η Αλεξάνδρα και ο Μάρκος βιώνουν πρωτόγνωρες στιγμές, αλλά η πραγματικότητα δεν αργεί να φέρει νέα σύννεφα στη ζωή τους. Στο Κιάρι, μια μεγάλη αποκάλυψη έρχεται να συνταράξει για άλλη μια φορά τη ζωή του Ιάσονα όταν τον επισκέπτεται ο δικηγόρος της Μαργέτας.

IMG_1628.jpg

Τα όσα του ανακοινώνει δεν αφορούν μόνο τον ίδιο, αλλά και την Αλεξάνδρα, η οποία έρχεται αντιμέτωπη με ένα φρικτό δίλημμα. Η Μαργέτα τής αφήνει όλη την περιουσία της και έτσι εκείνη καλείται να διοικήσει τώρα το Κιάρι. Μάλιστα, ο Μάρκος πιστεύει πως η Δεμερτζή έκανε αυτή την κίνηση για να την κρατήσει για πάντα στο αρχοντικό, ενώ το ζευγάρι αναρωτιέται τι πρέπει να κάνει. Την ίδια ώρα, η Φωτεινή καταλήγει νεκρή και ο Κοντογιάννης αρχίζει να χάνει τα λογικά του εξαιτίας της φρικτής απώλειας της συζύγου του. Λίγες ώρες αργότερα, ο Παύλος αποκαλύπτει στον Στέφανο ποιος κρύβεται δήθεν πίσω από τη δολοφονία της Μαργέτας για να τον παγιδέψει.

IMG_1721.jpg

Παράλληλα, ο Νικόλας και η Ρηνιώ αρραβωνιάζονται σε εύθυμο κλίμα, αλλά εκείνος καταλήγει να σκέφτεται την Άννα, η οποία είναι επίσης θλιμμένη λόγω αυτής της εξέλιξης. Τέλος, ο Σωκράτης χρησιμοποιώντας βία προσπαθεί να αναγκάσει τη Νάντια να φύγει μαζί του για πάντα. Όμως τότε εμφανίζεται ο Μιχάλης, αποφασισμένος να την προστατέψει.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved