«Χείμαρρος» ο Λιάγκας: «Ασχολούμαστε με μία εκπομπή φάντασμα! Είναι διαστροφή»
Media

«Χείμαρρος» ο Λιάγκας: «Ασχολούμαστε με μία εκπομπή φάντασμα! Είναι διαστροφή»

«Χείμαρρος» ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα του Πρωινού όταν αναφέρθηκαν στην εκπομπή του Σαββατοκύριακου στο Οpen που δεν έχει ακόμα ξεκινήσει και τελικά η Ναταλί Κάκκαβα θα είναι εκτός της ψυχαγωγικής εκπομπής.

Ο παρουσιαστής είπε: «Δεν κατηγορώ τους τηλεοπτικούς συντάκτες αλλά για να καταλάβετε το φαιδρόν του πράγματος. Μιλάμε όλοι για μία εκπομπή, που δεν την έχουμε δει και πολύ πιθανόν να μην τη δούμε και ποτέ. Και κάθε εβδομάδα βάζουμε και μία σύνθεση εκπομπής που δεν την έχουμε δει. Και ασχολούμαστε με μία εκπομπή που δεν υπάρχει καν! Οι άνθρωποι αυτοί δεν αμείβονται και κάθε μέρα λέμε για έναν άλλο. Ασχολούμαστε όλες οι εκπομπές με μία εκπομπή φάντασμα μισό χρόνο. Αυτό είναι ανωμαλία. Εδώ μιλάμε για κανονική ανωμαλία».

proino-21.jpg

Και υπογράμμισε ο Γιώργος Λιάγκας : «Ασχολούμαστε με μία εκπομπή που δεν υπάρχει, αντί να ασχολούμαστε με πράγματα που υπάρχουν. Όλες οι εκπομπές θεωρούμε ανάγκη να ασχοληθούμε για 10 λεπτά με μία εκπομπή που δεν υπάρχει. Είναι διαστροφή, το αντιλαμβάνεστε; Και τώρα εσύ έχεις κάνει ρεπορτάζ για τα ονόματα που θα πάρουν τη θέση της Κάκκαβα σε μία εκπομπή που δεν υπάρχει».

to-proino1.jpg

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω από το Πρωινό

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved