Famagusta: Οι ρόλοι της σειράς που θα συγκλονίσει

Famagusta

Media

Famagusta: Οι ρόλοι της σειράς που θα συγκλονίσει

Famagusta: Σε λιγότερο από έναν μήνα, το MEGA θα εντάξει στο πρόγραμμά του τη νέα σειρά των Αντρέα Γεωργίου, Κούλλη Νικολάου και Βάνας Δημητρίου που αφορά στην τουρκική εισβολή στην Αμμόχωστο, το 1974. 

Αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές

Κοραλία Καράντη

koralia-karanti.jpg

Νέα και όμορφη, νιώθει πως όλη η ζωή της ανήκει. Την ευτυχία της συμπληρώνει ο άντρας της και ο μόλις λίγων μηνών γιος τους που αποτελεί τον λόγο ύπαρξής τους. Η ζωή της κόβεται στη μέση εκείνο το μοιραίο καλοκαίρι του 1974 όπου χάνει το βρέφος της και αναγκάζεται με τον άντρα της να αναζητήσουν μια άλλη πατρίδα. Στην πορεία αποκτά τρία ακόμα παιδιά, αλλά η λαχτάρα να βρει τον πρωτότοκο της δεν μειώνεται ποτέ.

Γιάννης Μπέζος

1676031201297-330579202-mpezos.jpg

Οσα χρόνια κι αν περάσουν. δεν μπορεί να αφήσει πίσω του τη στιγμή που με τη γυναίκα του έχασαν ό,τι πιο πολύτιμο είχαν. Τον γιο τους. θα κάνει τα πάντα για να εντοπίσει το μωρό τους αλλά δεν θα τα καταφέρει. Μόνη του παρηγοριά η γυναίκα του, που στέκεται δίπλα του και τον στηρίζει. Εχει δώσει όλη την αγάπη του στην κόρη και τους δύο γιους τους, όμως ποτέ δεν νιώθει πραγματικά ολοκληρωμένος.

Χρήστος Λούλης

loulis-(1).webp

Είναι το μωρό που επιβιώνει του μεγάλου κακού της Αμμοχώστου. Πενήντα χρονών πλέον, ζει και εργάζεται στην Αγγλία, είναι πετυχημένος στη δουλειά του και αποφασίζει να κάνει ένα ρεπορτάζ για την τουρκική εισβολή. Ετσι, πηγαίνει στην Κύπρο ανυποψίαστος για το πόσο πολύ θα αλλάξει στην πορεία η ζωή του. Στο πλαίσιο του ρεπορτάζ του θα έρθει σε επαφή με την πραγματική του οικογένεια. Η αλήθεια θα τον κλονίσει βαθιά.

Αιμιλία Υψηλάντη

aimilia-ipsilanti.jpg

Η θετή μητέρα του αγοριού που κατάφερε να επιβιώσει από τα συντρίμμια της επίθεσης. Του αφιερώνει τη ζωή της και μόνη της έγνοια είναι να μη μάθει ποτέ ότι η γυναίκα αυτή δεν είναι η πραγματική του μητέρα. Οταν ο γιος της βρεθεί στην Κύπρο, η ζωή της θα αλλάξει δραματικό.

Σοφία Παυλίδου

pavlidou.sofia_336196979_950910862589590_7701325709795244436_n.jpg

Η σύντροφος και συνάδελφος του δημοσιογράφου. Μαζί έχουν αποφασίσει να βάλουν βαθιά το «μαχαίρι» στο κόκαλο προκειμένου να μάθουν μέσα από αληθινές μαρτυρίες τι συνέβη το τραγικό καλοκαίρι του 74. Η σχέση τους θα περάσει διάφορα σκαμπανεβάσματα

Γρηγόρης Βαλτινός

1675193007677-29658538-MONOGRAMMA-GR.-VALTINOS-1.jpg

Θα υποδυθεί τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου Μακάριο, έναν άνθρωπο που με τις μαρτυρίες του για τα κρίσιμα γεγονότα εκείνης της περιόδου θα βοηθήσει τους συνανςθρώπους του.

Ανδρέας Γεωργίου

georgiou-(4).jpg

Ενα από τα αδέλφια του δημοσιογράφου. Παντρεμένος με ένα παιδί, που όμως η σχέση του με τη γυναίκα του- περνάει κρίση. Οταν μαθαίνει ότι πάσχει από μια ανίατη ασθένεια, όλα θα αλλάξουν στη ζωή του. Ο άντρας που θα εισβάλλει στην οικογένειά τους θα φέρει τα πάνω-κάτω

Βασιλική Τρουφάκου

troufakou.jpg

Παντρεμένη με τον μεγάλο αδελφό της οικογένειας (Αντρέα Γεωργίου), νιώθει πως η σχέση τους έχει πέσει σε τέλμα. Αγαπάει τον άντρα της και θα το αποδείξει

Στέφανος Μιχαήλ

1702289400248-939035680-mixail.jpg

Αγαπάει πολύ τη γυναίκα του (Δάφνη Κιουρκτσόγλου) αλλά καθώς η ερωτική τους ζωή είναι ανύπαρκτη, θα κάνει μια περιστασιακή σχέση που στο μέλλον θα στοιχίσει σε όλους και θα ταράξει τις ισορροπίες.

Βαγγέλης Κακουριώτης

vagelis-kakouriotis-(2).jpg

Ενα γλυκό και καταδεκτικό αγόρι, που έχει αποφασίσει να κάνει τη ζωή της μικρότερης αδελφής (Χριστίνα Παπαδοπούλου) ομορφότερη. Ή μήπως όχι;

Πηγή tv24

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved