Έρωτας Φυγάς – Αρετή Πασχάλη:  «Είναι πολύ ταλαιπωρημένη αυτή η ηρωίδα»
Media

Έρωτας Φυγάς – Αρετή Πασχάλη: «Είναι πολύ ταλαιπωρημένη αυτή η ηρωίδα»

Έρωτας Φυγάς: Η Αρετή Πασχάλη μιλά για όλα όσα θα συμβούν στα προσεχή επεισόδια και υπερασπίζεται την ηρωίδα της εξηγώντας τους λόγους που την ώθησαν στις ακραίες πράξεις της.

Στη δεύτερη σεζόν της σειράς, η Ευγενία έχει μετατοπιστεί και πλέον δείχνει ένα άλλο πρόσωπο, πιο σκοτεινό.

«Είναι πολύ ταλαιπωρημένη αυτή η ηρωίδα. Έχει τραβήξει τα μύρια όσα κι έχει βυθιστεί στο σκοτάδι, ξεκινώντας η σειρά την είδαμε να είναι ένα πολύ λαμπερό πρόσωπο, το οποίο σε μικρό χρονικό διάστημα μετατράπηκε στη χειρότερη εκδοχή του εαυτού της. Ένα όντως σκοτεινό πλάσμα με κατάθλιψη, το οποίο, από εκεί που ήταν πολύ δυναμικό και ανεξάρτητο, είναι γαντζωμένο και πλήρως εξαρτημένο από τον Μάρκο και τρώει χαστούκια απανωτά».

erwtas-fygas.jpg

Στην αρχή τής έριχναν όλοι στάχτη στα μάτια για τη σχέση του Μάρκου και της Αλεξάνδρας.

«Πράγματι και ήταν ολομόναχη. Προσπάθησε πολλές φορές να μάθει την αλήθεια, αλλά όντως την παραπλανούσαν μέχρι που στην πορεία ανακάλυψε όλη την αλήθεια, ότι η Αλεξάνδρα ήταν σύντροφος του Μάρκου και ο Γιωργάκης ο γιος του. Οπότε καταλαβαίνετε ότι αυτό ήταν τρομερό πλήγμα στη ζωή της».

Υπήρξαν στιγμές που ο Μάρκος θα μπορούσε να την αφήσει να φύγει.

«Βεβαίως, αλλά τη γύριζε πίσω. Συμπεριφέρθηκε πολύ ύπουλα στην Ευγενία. Ηταν σαν να την ήθελε για αποκούμπι. Σε περίπτωση που δεν τα καταφέρει με την Αλεξάνδρα να μη μείνει μόνος στη ζωή και να έχει μια αγκαλιά. Πολύ άσχημο και πολύ οδυνηρό για τη γυναίκα αυτή. Τη χρησιμοποίησε και της έκανε πολύ μεγάλο κακό, γεγονός που συντέλεσε πολύ άσχημα στην ψυχολογία της».

pasxali2.webp

Και ο Στέφανος αποσιώπησε πράγματα.

«Σε κάποιες καταστάσεις που χρήζουν βοηθείας δεν πρέπει να αποσιωπούμε αλλά να μιλάμε, γιατί κρίνεται η ζωή ενός ανθρώπου από τη συγκεκριμένη συνθήκη, για το αν θα είναι ευτυχισμένος ή εν προκειμένω δυστυχισμένος. Οπότε και ο Στέφανος κράτησε λανθασμένη στάση. Αλλά και η Αλεξάνδρα της έκανε μεγάλο πόλεμο. Μην το ξεχνάμε αυτό. Ετσι έχασε τα πατήματά της, δεν ήξερε πού πατάει και πού βρίσκεται. Δεν είχε ασφάλεια, ένιωθε πολύ μόνη και η ζωή της πήγαινε και πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο», λέει στο tv24

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved