Media

Πέμη Ζούνη για Έρωτα φυγά: «Αυτό δεν έχει ξαναγίνει, στεναχωριέμαι για το OPEN»

Gossip-tv Team

Στην εκπομπή «Δύο στις 10» βρέθηκε καλεσμένη η Πέμη Ζούνη το πρωί της Κυριακής 17/12. Η ηθοποιός μίλησε σε Ζωή Κρονάκη και τον Δημήτρη Γιαγτζόγλου για το πρόωρο φινάλε της σειράς Έρωτας φυγάς από το OPEN.

Όσα ανέφερε: «είμαι καλά γιατί και τα νέα είναι καλά για το σίριαλ που διαβάζω ότι μάλλον θα πάμε σε άλλο κανάλι. Σταμάτησε ξαφνικά προχθές από το OPEN χωρίς να είναι το τελευταίο επεισόδιο. Ξαφνικά, βγήκε μια ανακοίνωση μέσα στην ημέρα, εκεί που μας έλεγαν πως «όχι παιδιά, θα τελειώσει ομαλά γύρω στα τέλη Φεβρουαρίου – αρχές Μαρτίου». Τελοσπάντων, έγινε… ποιος ξέρει τι και σταμάτησε ξαφνικά αλλά το καλό νέο είναι ότι διαβάζω πως θα πάμε σε άλλον σταθμό».

«Το λέω έτσι γιατί κυκλοφορούν πολλά αλλά μέχρι να τελειώσει το θέμα και να μπουν οι υπογραφές, η επίσημη ενημέρωση θα είναι αύριο, Δευτέρα. Από την παραγωγή όμως εμείς συνεχίζουμε γυρίσματα κανονικά άρα προχωράμε».

ZO8NI2.jpg

«Με όλο αυτό που έχει συμβεί από τον κόσμο, τέτοια στήριξη τρελή δεν έχει ξαναγίνει, στεναχωριέμαι σχεδόν για το OPEN. Γιατί είναι πολύ εναντίον τους όλο αυτό. Με τα νούμερα που έκανε και την αποδοχή του κόσμου, σχεδόν μπορώ να πω ότι στεναχωριέμαι γιατί γυρνάει πολύ εναντίον τους αυτό. Εμείς επιβιώνουμε και πάμε σε ένα μεγάλο κανάλι» πρόσθεσε, ακόμα, η Πέμη Ζούνη.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved