Famagusta: Έρχεται τον Ιανουάριο στο Mega - Όσα θα δούμε στα πρώτα επεισόδια

Famagusta- Η νέα σειρά του Αντρέα Γεωργίου έρχεται στο mega 

Media

Famagusta: Έρχεται τον Ιανουάριο στο Mega - Όσα θα δούμε στα πρώτα επεισόδια

Η νέα δραματική σειρά του Αντρέα Γεωργίου, της Βάνας Δημητρίου και του Κούλλη Νικολάου, με τίτλο Famagusta, έρχεται στη συχνότητα του MEGA στις αρχές του 2024 για να ταξιδέψει τους τηλεθεατές σε συναρπαστικές και άκρως συγκινητικές ιστορίες, οι οποίες θα ξυπνήσουν μνήμες του παρελθόντος στην Κύπρο.

Στα μέσα Ιανουάριου πρόκειται να ξεκινήσει η προβολή της ολοκαίνουριας και πολλά υποσχόμενης νέας σειράς του MEGA, «Famagusta». To σίριαλ, ο τίτλος του οποίου σημαίνει στα λατινικά Αμμόχωστος, παρουσιάζει συγκλονιστικά γεγονότα καθώς και αληθινές ιστορίες ανθρώπων που βίωσαν τη δραματική περίοδο της εισβολής των Τούρκων στην Κύπρο το 1974.

undefined

Μάλιστα, η τηλεοπτική αυτή δουλειά αναμένεται να ενταχθεί στις εκδηλώσεις για την επέτειο των 50 χρόνων από την τουρκική εισβολή. Ο Αντρέας Γεωργίου, η Βάνα Δημητρίου και ο Κούλλης Νικολάου συνεργάζονται εδώ και χρόνια, δημιουργώντας πληθώρα επιτυχημένων σειρών. Το νέο τους εγχείρημα είναι το «Famagusta» και έχουν εργαστεί με πολλή αγάπη και μεράκι προκειμένου να έχουν ένα άρτιο αποτέλεσμα, το οποίο φαίνεται από τα ολιγόλεπτα τρέιλερ που προβάλλονται ήδη στο κανάλι. Τα γυρίσματα βρίσκονται ακόμα σε εξέλιξη και οι συντελεστές του σίριαλ μοιράζονται τον χρόνο τους ανάμεσα σε Κύπρο, Αθήνα και Λονδίνο.

georgiou-(4).jpg

Το σενάριο υπογράφει η Βάνα Δημητρίου και τη σκηνοθεσία ο Αντρέας Γεωργίου, ενώ την έρευνα και τη συγγραφή των ιστοριών των αγνοουμένων έχει κάνει ο Δημήτρης Τοκαρής. Επίσης, σύμβουλος δραματουργικής εξέλιξης είναι ο Κώστας Καπώνης. Μάλιστα, πριν από μερικές ημέρες κυκλοφόρησε το δεύτερο τρέιλερ της μεγάλης αυτής παραγωγής του Μεγάλου Καναλιού και κατάφερε να δημιουργήσει έντονα συναισθήματα στο τηλεοπτικό κοινό, καθώς αποκάλυψε μικρές πτυχές όσων πρόκειται να παρακολουθήσουμε.

d8e67d2f-famagusta.webp

famagusta- Δέσποινα Μπεμπεδέλη

Μέσα σε ένα μόνο λεπτό, το βίντεο πρόβαλε σπαρακτικές εικόνες από τον βομβαρδισμό της Αμμοχώστου το καλοκαίρι του 1974, παρουσιάζοντας τους πρωταγωνιστές και την κεντρική ιστορία, που αφορά μια νεαρή μητέρα, η οποία χάνει από την αγκαλιά της το τριών μηνών βρέφος της.

89053691-farantouri.jpg

Μαρία Φαραντούρη- Famagusta

Αξίζει να σημειωθεί πως στο νέο τρέιλερ ακούγεται και το τραγούδι των τίτλων της σειράς, «Δεν ξεχνώ», σε μουσική του Χρήστου Στυλιανού και στίχους της Ελένης Ζιώγα, ερμηνευμένο απάτη σπουδαία Μαρία Φαραντούρη. Πρόκειται για έναν τίτλο-σύνθημα, που είναι έμπνευση του συγγραφέα Νίκου Δήμου και πέρασε στο ασυνείδητο του ελληνισμού ως αδιαπραγμάτευτο αξίωμα μνήμης για τα γεγονότα της Κύπρου.

Το δυνατό καστ της σειράς


Ένα πλήθος λαμπερών και καταξιωμένων ηθοποιών αναλαμβάνει να δώσει πνοή στην ιστορία ενός ξεριζωμού, αλλά και της ελπίδας πως όσα χρόνια κι αν έχουν περάσει μία μητέρα θα καταφέρει να σμίξει ξανά με τον χαμένο της γιο.

mpezos-(2).jpg

Famagusta - Γιάννης Μπέζος

loulis-(1).webp

Χρήστος Λούλης - Famagusta

karanti-4.jpg

Η Κοραλία Καράντη στο Famagusta

Στη σειρά Famagusta πρωταγωνιστούν σπουδαία ονόματα της υποκριτικής τέχνης, όπως ο Γιάννης Μπέζος, η Κοραλία Καράντη, ο Χρήστος Λούλης, ο Αντρέας Γεωργίου, η Αιμιλία Υψηλάντη, ο Γιώργος Ζένιος και ο Γρηγόρης Βαλτινός. Μαζί τους, σε βασικούς ρόλους, πρόκειται να απολαύσουμε τους Βασιλική Τρουφάκου, Νεοκλή Νεοκλέους, Σοφία Καλλή, Στέφανο Μιχαήλ, Σοφία Παυλίδου, Αστέρω Κυπριανού, Δάφνη Κιουρκτσόγλου, Μαριάννα Σάντη, Βαγγέλη Κακουριώτη, Χριστίνα Παπαδοπούλου, Δημήτρη Αντωνίου, Γρηγόρη Γεωργίου, Λουκία Μουσουλιώτη, Τζώρτζια Κουβαράκη, Ανδρέα Χρυσάνθου και τη Χριστίνα Σωτηρίου. Στο σίριαλ εμφανίζονται ακόμη τα παιδιά Άγγελος Γεωργίου και Αντρέας Χριστοδούλου, ενώ στο πρώτο επεισόδιο παίρνει μέρος και η Δέσποινα Μπεμπεδέλη.

https://www.instagram.com/reel/C0hvO4qrAXp/


Η ιστορία
Η υπόθεση περιγράφει τα γεγονότα που συνέβησαν το καλοκαίρι του 1974 στην Κύπρο, όταν σημειώθηκε η τουρκική εισβολή. Συγκεκριμένα, η ιστορία εστιάζει σε ένα νέο ζευγάρι, το οποίο ζούσε στην Αμμόχωστο.

BACKSTAGE_FAMAGUSTA_GYRISMATA_TROYFAKOY_GEWRGIOY.jpg

Την ημέρα της εισβολής, οι δύο νέοι αναγκάστηκαν να αφήσουν τον τόπο τους και έχασαν το τριών μηνών βρέφος τους. Το αγνοούμενο μωρό καταφέρνει και επιβιώνει μακριά από τη γενέτειρά του και σήμερα είναι ένας άντρας 50 ετών, τον οποίο η μοίρα οδηγεί ξανά στην Κύπρο. Συγκεκριμένα, είναι ένας μαχητικός δημοσιογράφος, μεγαλωμένος στην Αγγλία, που ταξιδεύει στο νησί για τις ανάγκες ενός ντοκιμαντέρ για την τουρκική εισβολή.

bc35fb91-1701895278765-469023009-2.jpg

Αναζητώντας τις μαρτυρίες πρωταγωνιστών των τραγικών γεγονότων του ’74, ο ήρωας πρόκειται να βρεθεί πιο κοντά από ποτέ στην αποκάλυψη της αλήθειας για την πραγματική του οικογένεια.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved