Τζένη Διαγούπη: «Μου έκαναν προξενιό αλλά δεν πέτυχε»
Media

Τζένη Διαγούπη: «Μου έκαναν προξενιό αλλά δεν πέτυχε»

Happy Day: Η Τζένη Διαγούπη παραχώρησε μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή του Alpha και μίλησε για πολλά και διάφορα.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και σε ένα προξενιό που της είχαν κάνει στο παρελθόν αλλά δεν είχε πάει καλά.

«Σε νεότερη ηλικία μου είχαν κάνει προξενιό, αλλά δεν πήγε καλά. Μου άρεσε ο άνθρωπος, ήταν ωραίος, αλλά δεν ήταν για να είμαστε μαζί, δεν πέτυχε. Στο σπίτι κάνω τις δουλειές μόνη μου, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί καθαρίζουμε τα τζάμια. Η μόνη άχρηστη δουλειά που υπάρχει. Είμαι 49 ετών, τα κλείνω σύντομα, δεν έχω συζήσει ποτέ με κάποιον, είναι δύσκολο να συμβεί», είπε αρχικά η Τζένη Διαγούπη και συνέχισε:

diagoupi.jpeg

«Δεν έχω ζήσει τον απόλυτο έρωτα. Αυτά είναι για το θέατρο! Αν τον είχα ζήσει, θα ήμουν και μαζί του. Δεν έχω κανένα θέμα με την ηλικία μου. Και την λέω και την υποστηρίζω κιόλας. Με ενοχλεί που κάποιες γυναίκες κρύβουν την ηλικία τους και κάνουν αισθητικές παρεμβάσεις.

Δεν μου αρέσουν οι παρεμβάσεις. Αν είναι κάτι για την υγεία σου, να το κάνεις. Η τσάντα μου είναι γεμάτη με φάρμακα και αναλγητικά. Στο καμαρίνι μου στο θέατρο έχω ολόκληρο φαρμακείο. Έχω πρόταση για τηλεόραση και νομίζω θα ανακοινωθεί τους επόμενους μήνες. Ο Νίκος Μουτσινάς ξεκουράζεται και ετοιμάζει διάφορα πράγματα».

Δείτε το απόσπασμα από το Happy Day:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved