Η Φάρμα τελικός: Όλα όσα θα δούμε απόψε - Ποιος θα βγει νικητής;
Media

Η Φάρμα τελικός: Όλα όσα θα δούμε απόψε - Ποιος θα βγει νικητής;

Ο Ημιτελικός της «Φάρμας» ολοκληρώθηκε χθες (Τετάρτη 20/12), με τη συγκινητική αποχώρηση του Γιώργου Γιαννούλα. Αφού έπαιξε ένα τελευταίο κομμάτι στο κλαρίνο του, αποχαιρέτισε τους συμπαίκτες του και πήρε τον δρόμο της επιστροφής.

Για τους δύο φιναλίστ, Γιώργο Γιαννακίδη και Αλέξανδρο Τέλλιο, η επόμενη μέρα επιφύλασσε μία ευχάριστη έκπληξη. Πέρα από ένα πλούσιο τραπέζι, για να γιορτάσουν την πρόκριση τους στον τελικό, είχαν την ευκαιρία να δουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα, μετά από πολύ καιρό. Ειδικά για τον Γιώργο Γιαννακίδη, αυτή η μέρα θα μείνει για πάντα χαραγμένη στο μυαλό του, καθώς η γυναίκα του ανακοίνωσε ότι θα γίνει μπαμπάς για τρίτη φορά!

Σήμερα, Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου, ο Μεγάλος Τελικός της «Φάρμας» είναι γεγονός και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος υποδέχεται στον αχυρώνα όλους τους παίκτες, που αποχώρησαν από το παιχνίδι, για ένα τελευταίο συμβούλιο. Για κάποιους οι εντάσεις, που προέκυψαν στο παιχνίδι, είναι περασμένα ξεχασμένα, αλλά για κάποιους άλλους δεν είναι εύκολο να τις παραβλέψουν και να πάνε παρακάτω.

Giwrgos-Giannakidhs-Ale3andros-Tellios.jpg

Τι γεύση άφησε στους διαγωνιζόμενους το μαγικό ταξίδι της «Φάρμας»; Πως άλλαξε τη ζωή τους η επαφή με τη φύση και τα ζώα; Ποια ήταν η αγαπημένη τους δοκιμασία και τι τους έλειψε περισσότερο από την καθημερινότητα της ζωής τους; Το τελευταίο συμβούλιο της «Φάρμας» είναι γεμάτο αγκαλιές, αναμνήσεις, γέλιο και συγκίνηση.

Top_50_3

Οι δύο φιναλίστ, Γιώργος Γιαννακίδης και Αλέξανδρος Τέλλιος, είναι έτοιμοι να αναμετρηθούν! Εφτά θα είναι οι δοκιμασίες και ο νικητής θα κριθεί στις τέσσερις νίκες. Μόνο δύο από αυτές θα είναι δοκιμασίες αχυρώνα και όλες τις άλλες θα τις ανακαλύπτουν μία προς μία.

FARMA-O-Megalos-Telikos-Pempth-21.12.23.jpg

Ο Αλέξανδρος και ο Γιώργος αποδεικνύουν έμπρακτα ότι πέρα από αντίπαλοι είναι και φίλοι. Η αθλητική τους παιδεία και ο σεβασμός, που τρέφουν ο ένας για τον άλλο, προκαλούν τον θαυμασμό όλων. Και οι δύο δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό, σε μια τελική μονομαχία γεμάτη αγωνία και ανατροπές. Μόνο ένας θα αναδειχθεί νικητής και θα κερδίσει το έπαθλο των 50.000€, αλλά η εμπειρία της «Φάρμας» θα παραμείνει ένα μεγάλο δώρο και για τους δύο!

Δείτε εδώ το trailer του Μεγάλου Τελικού της ΦΑΡΜΑΣ:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved