Η Φάρμα τελικός: Μεγάλος νικητής ο Γιώργος Γιαννακίδης - Κατέκτησε το έπαθλο των 50.000 ευρώ!
Media

Η Φάρμα τελικός: Μεγάλος νικητής ο Γιώργος Γιαννακίδης - Κατέκτησε το έπαθλο των 50.000 ευρώ!

Η Φάρμα:» Μεγάλος νικητής του φετινού κύκλου της φάρμας στο Star ήταν ο Γιώργος Γιαννακίδης ο οποίος κατάφερε να υπερισχύσει του αντιπάλου του Αλέξανδρου Τέλλιου. 

Οι δύο άντρες οι οποίοι τυγχάνει να έχουν γίνει και φίλοι κατά την παραμονή τους στο παιχνίδι, αναμετρήθηκαν στον αχυρώνα σε πολλές και απαιτητικές δοκιμασίες, καταφέρνοντας να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Giwrgos-Giannakidhs-Ale3andros-Tellios.jpg

Οι δύο φιναλίστ, Γιώργος Γιαννακίδης και Αλέξανδρος Τέλλιος βρέθηκαν στον στίβο μάχης για συνολικά επτά δοκιμασίες και ο νικητής θα κρινόταν στις τέσσερις νίκες. Μόνο δύο από αυτές ήταν δοκιμασίες αχυρώνα και όλες τις άλλες τις ανακάλυψαν μία προς μία.

FARMA-O-Megalos-Telikos-Pempth-21.12.23.jpg

Ο Αλέξανδρος και ο Γιώργος απέδειξαν έμπρακτα ότι πέρα από αντίπαλοι είναι και φίλοι. Η αθλητική τους παιδεία και ο σεβασμός, που έτρεφαν ο ένας για τον άλλο, προκάλεσαν τον θαυμασμό όλων. Και οι δύο έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, σε μια τελική μονομαχία γεμάτη αγωνία και ανατροπές. Μόνο ένας όμως θα αναδεικνυόταν νικητής και θα κέρδιζε το έπαθλο των 50.000€, αλλά η εμπειρία της «Φάρμας» θα παραμείνει ένα μεγάλο δώρο και για τους δύο!

Οι δύο φιναλίστ αναμετρήθηκαν τελικά στις 6 από τις επτά δοκιμασίες που είχαν ετοιμάσει στο παιχνίδι καθώς ο Γιαννακίδης κατάφερε να κερδίσει τις 4. Μόλις δύο μπόρεσε να κατακτήσει ο Αλέξανδρος Τέλλιος ο οποίος ξεπέρασε τον εαυτό του και στην τελική δοκιμασία ένιωσε να χάνει τις δυνάμεις του. Ο Γιαννακίδης κατάφερε να υπερτερήσει του αντιπάλου του αφιερώνοντας τη νίκη του στους γονείς του και φυσικά στη γυναίκα του και τα δύο του παιδιά αλλά και το μωρό που βρίσκεται ακόμα στην κοιλίτσα.

Ο Αλέξανδρος Τέλλιος μετά την ανακοίνωση του νικητή, είχε μόνο γλυκά λόγια να πει για τον συμπαίκτη του που όπως είπε, αγαπάει ως αδελφό του.

Φυσικά ο Γιαννακίδης έλαβε το μεγάλο έπαθλο ενώ όταν είδε τη γυναίκα του και τα κοριτσάκια του, τη Σοφία και την Αναστασία ξέσπασε σε κλάματα. Δείτε το βίντεο παρακάτω και φωτογραφικά στιγμιότυπα από τον τελικό:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved