Φάρμα – Γιώργος Γιαννακίδης: Ο έρωτας με τη σύζυγό του, τα δύο παιδιά & το τρίτο που έρχεται
Media

Φάρμα – Γιώργος Γιαννακίδης: Ο έρωτας με τη σύζυγό του, τα δύο παιδιά & το τρίτο που έρχεται

Ο Γιώργος Γιαννακίδης αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής της Φάρμας και ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, Breakfast@Star και μίλησε μεταξύ άλλων για την υπέροχη οικογένεια που έχει δημιουργήσει.

«Είμαι πολύ χαρούμενος, ο στόχος μου ολοκληρώθηκε. Εξ αρχής, όταν δήλωσα συμμετοχή, είχα σκοπό την πρώτη θέση. Συζητήσαμε με τη γυναίκα μου και μου είπε να πάω. Είμαι αγρότης κι όχι κτηνοτρόφος. Πολλές φορές σκεφτόμουν μέσα στο παιχνίδι ότι η γυναίκα μου θα ‘ναι με τη ψυχή στο στόμα γιατί γίνονταν πράγματα και υπήρχαν εντάσεις. Σίγουρα από τη στιγμή που γίναμε γονείς, άλλαξαν πολλά μέσα μας» είπε ο Γιώργος Γιαννακίδης.

farma1.jpg

Όσον αφορά τη σύζυγό του, τόνισε: «Είμαστε επτά χρόνια, η Σοφούλα μου είναι πέντε ετών. Όταν τη γνώρισα και είδα τον τρόπο που σκέφτεται. Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας και από τους δύο. Εγώ την προσέγγισα. Η σχέση σοβάρεψε από την αρχή. Είπα ότι αυτή η γυναίκα θα ήθελα να είναι η μητέρα των παιδιών μου. Είμαι πολύ ευγνώμων που το έζησα μαζί της» και μίλησε για την μικρότερη κόρη του που έπαθε πλάκα όταν την είδε και μιλούσε, ενώ μίλησε και για το τρίτο παιδί που έρχεται.

farma2.jpg

Δείτε το απόσπασμα από το breakfast & Star.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved