«Kitchen Lab» - Εορταστικό μενού και ρεβεγιόν με συνταγές του Άκη Πετρετζίκη!
Media

«Kitchen Lab» - Εορταστικό μενού και ρεβεγιόν με συνταγές του Άκη Πετρετζίκη!

Σαββατοκύριακο, 23 και 24 Δεκεμβρίου, με «Kitchen Lab» και τα πιο νόστιμα πιάτα που έχετε δοκιμάσει! Ένα εορταστικό επεισόδιο Kitchen Lab παρουσιάζει ο Άκης Πετρετζίκης σήμερα 23 Δεκεμβρίου στις 16:40 και σας εύχεται χρόνια πολλά, αφού είναι το πιο γιορτινό Σάββατο της χρονιάς. Όλοι ετοιμάζονται για τα γιορτινά τραπέζια με την οικογένεια και με φίλους και εκείνος θεωρεί χρέος του να βοηθήσει  για να ετοιμάσουν τα πιο όμορφα και εντυπωσιακά τραπέζια, τόσο οπτικά όσο και γευστικά.

Ένα τέλειο πλατό, πολύ εντυπωσιακό, το οποίο θα είναι vegetarian για να μπορούν όλοι σας οι φίλοι, ανεξαρτήτως διατροφικών συνηθειών, να το χαρούν ανοίγει το σαββατιάτικο μενού. Το συνοδεύει με ένα chutney κάστανο και σας δείχνει πόσο απλό είναι να κάνετε κάτι πανέμορφο για πολύ κόσμο, χωρίς καθόλου κόπο. Αδειάζει το chutney (τσάτνει) σε ένα μπολ, το μεταφέρει σε πλατό, προσθέτει αραβικές πίτες, κόβει γραβιέρα σε μικρά κυβάκια. Περνάει σε ξυλάκι 2 vegan balls (κεφτεδάκια), ένα ντοματίνι και ένα κομμάτι γραβιέρα, ακολουθεί την ίδια διαδικασία για 8-10 ξυλάκια, τοποθετεί blue cheese σε κομμάτι στο πλατό, γραβιέρα επίσης σε κομμάτι, καρύδια και αποξηραμένα βερίκοκα και σερβίρει. Για κυρίως γεύμα ετοιμάζει ένα φαγητό που θέλει μαεστρία, ένα wellington, αλλά θα μάθετε να το φτιάχνετε με έναν εύκολο τρόπο, με ψαρονέφρι. Κόβει σε κομμάτια, πασπαλίζει με αλάτι και σερβίρει με πουρέ πατάτας, καρότα baby και λαχανάκια Βρυξελλών. Για επιδόρπιο σερβίρει μια απίθανη χριστουγεννιάτικη σαρλότ με λευκή σοκολάτα που ταιριάζει τέλεια σε ένα ρεβεγιόν και θα σας φέρει τον Άγιο Βασίλη λίγο νωρίτερα στο σπίτι σας.

Kitchen-Lab-24.12.2023Akis..jpg

Άκης Πετρετζίκης

Την Κυριακή 24 Νοεμβρίου, παραμονή Χριστουγέννων, ο Άκης Πετρετζίκης παρουσιάζει ένα επεισόδιο Kitchen Lab στις 16:40 για να σας συνοδεύσει στην κουζίνα σας, να ετοιμάσει μαζί σας το τραπέζι του ρεβεγιόν και να σας ευχηθεί καλά Χριστούγεννα!

Ξεκινάει με ένα πολύ εορταστικό μενού, φτιάχνοντας μια σούπα κάστανο που θα δώσει το έναυσμα για ένα πολύ εντυπωσιακό γεύμα και μια πεντανόστιμη, αρωματική, τόσο ιδιαίτερη και ξεχωριστή συνταγή που θα γίνει σταθερή επιλογή σας, όταν έχετε κόσμο και θέλετε να γιορτάσετε κάτι σημαντικό αλλά και όταν θέλετε να φροντίσετε ιδιαίτερα τους αγαπημένους σας. Σερβίρει με κρέμα γάλακτος και κρουτόν. Για το κυρίως γεύμα του Χριστουγεννιάτικου ρεβεγιόν επιλέγει έναν χοιρινό λαιμό γεμιστό με ζαμπόν και μετσοβόνε ένα φαγητό, όχι απλά πανέμορφο και εντυπωσιακό για το τραπέζι σας, όχι απλά αρκετό για όλη σας την παρέα, αλλά και τόσο νόστιμο, το οποίο συνοδεύει με γλυκοπατάτες. Για επιδόρπιο σερβίρει μια πανδαισία βασιλόπιτας, την μαρεγκάτη βασιλόπιτα που είναι αφράτη, αρωματική, απλή και πραγματικά με ένα μόλις μικρό μυστικό, που κρύβεται στην μαρέγκα, έχοντας μια εντελώς καινούργια γεύση. Πασπαλίζει με ζάχαρη άχνη, κόβει σε κομμάτια, σερβίρει και μας εύχεται την πιο όμορφη και γλυκιά χρονιά!

Δείτε το trailer εδώ:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved