Αποκάλυψη για Καρρά - Τερζή: Είχαν διακόψει τις σχέσεις τους και τα «βρήκαν» τους τελευταίους μήνες
Media

Αποκάλυψη για Καρρά - Τερζή: Είχαν διακόψει τις σχέσεις τους και τα «βρήκαν» τους τελευταίους μήνες

Βασίλης Καρράς και Πασχάλης Τερζής παρά το γεγονός ότι είχαν ξεκινήσει μαζί την καριέρα τους και τους έδενε φιλία, εδώ και αρκετά χρόνια είχαν διακόψει τις σχέσεις τους. 

Το πρωί της Πέμπτης (28-12) μέσα από την εκπομπή Κοινωνία Ώρα Mega, όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Θεολόγος Ηλίου, τους τελευταίους τέσσερις μήνες οι δυο τους είχαν «λύσει» τις διαφορές τους.

karras-(2).jpg

«Είχε μιλήσει και ο ίδιος ο Βασίλης Καρράς πριν δύο χρόνια στον Νίκο Χατζηνικολάου για τις σχέσεις τους. Οι δυο τους και ο Ζαφείρης Μελάς είχαν ξεκινήσει μαζί εδώ στη Θεσσαλονίκη, είχαν μια πολύ στενή φιλία. Για κάποιους λόγους που δεν γνωρίζουμε, μόνο ο κύριος Τερζής πλέον μπορεί να μας πει, είχαν διακόψει σχέσεις. Είχε μιλήσει και ο ίδιος ο Βασίλης Καρράς με πόνο, είχε πει ότι τον πονάει που δεν μιλάνε πια», είπε και συνέχισε:

1675212800519-287969165-0457_PASXALIS_TERZIS_06112008.jpg

«Αλλά ο Βασίλης Καρράς, τους τελευταίους μήνες, έλυσε όλους τους λογαριασμούς του, κατάφερε να ξεπεράσει και αυτό το πρόβλημα σε αυτή τη σχέση. Και αποκαλύπτουμε σήμερα ότι είχαν επικοινωνήσει πολλές φορές στο τηλέφωνο τους τελευταίους τέσσερις μήνες, που περνούσε πολύ δύσκολα ο Βασίλης Καρράς», είπε ο Θεολόγος Ηλιού.

Δες το απόσπασμα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved