Έρωτας φυγάς: Θρήνος στην κηδεία του Μάρκου
Media

Έρωτας φυγάς: Θρήνος στην κηδεία του Μάρκου

Ραγδαίες και άκρως συγκλονιστικές αναμένονται οι εξελίξεις στη δραματική σειρά εποχής Έρωτας φυγάς, που από εδώ και στο εξής θα παρακολουθούμε μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Στα επόμενα επεισόδια του σίριαλ γίνεται η κηδεία του Μάρκου και οι ήρωες τον αποχαιρετούν με σπαρακτικό τρόπο, ενώ λίγο καιρό αργότερα η Ευγενία και ο Φάνης γίνονται ζευγάρι.

STAYROS-SBHGKOS.jpg

Καταιγιστικά πρόκειται να είναι τα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς εποχής «Έρωτας φυγάς». Το επιτυχημένο σίριαλ δεν θα προβάλλεται πλέον στο OPEN, αλλά από τα μέσα Ιανουάριου μετακομίζει σε νέα τηλεοπτική στέγη και συγκεκριμένα στον ΑΝΤ1. Σύμφωνα με τις εξελίξεις, ο θάνατος καταφέρνει τελικά και χωρίζει για πάντα τον Μάρκο και την Αλεξάνδρα, καθώς εκείνος πεθαίνει ξαφνικά και απρόσμενα, εξαιτίας ενός τραγικού δυστυχήματος. Ο άντρας χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και πέφτει σε έναν γκρεμό, με αποτέλεσμα να τραυματίζεται σοβαρά. O Ιάσονας και η Αλεξάνδρα, που είναι αυτόπτες μάρτυρες του σοκαριστικού συμβάντος, τον βοηθούν ώστε να φτάσει γρήγορα στο νοσοκομείο.

NTANH-GIANNAKOPOYLOY.jpg

Ωστόσο, ο Μάρκος είναι πολυτραυματίας και σύντομα παρά τις προσπάθειες των γιατρών αφήνει την τελευταία του πνοή εκεί. Ο απροσδόκητος θάνατός του σοκάρει τους πάντες, που δεν μπορούν να πιστέψουν ότι ένας τόσο νέος και δυναμικός άντρας έφυγε από τη ζωή τόσο άδικα. Τραγική φιγούρα είναι, φυσικά, η Αλεξάνδρα, η οποία παραμένει στο πλευρό του από την ώρα που εκείνος μεταφέρεται στο νοσοκομείο μέχρι την τελευταία στιγμή. Όταν οι γιατροί τής ανακοινώνουν ότι τελικά ο Μάρκος είναι νεκρός, χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της και δεν θέλει πλέον τη ζωή της. O Ιάσονας, ο Στέφανος και τα υπόλοιπα πρόσωπα του αρχοντικού στο Κιάρι προσπαθούν να της δώσουν κουράγιο και δύναμη.

alexandra-iaosna.jpg

Ωστόσο, τίποτα δεν είναι ικανό να απαλύνει τον πόνο της, ούτε καν η παρουσία των παιδιών της, του Γιωργάκη και της Μυρσίνης. Ταυτόχρονα, όλοι είναι θλιμμένοι για τον χαμό του Μάρκου, με την Ευγενία να είναι επίσης συντετριμμένη και να θρηνεί τον θάνατο του άντρα της. Λίγες ημέρες αργότερα, πραγματοποιείται η κηδεία του Μάρκου, όπου δίνουν το «παρών» όλοι οι κάτοικοι της περιοχής. Μαυροφορεμένοι και με δάκρυα στα μάτια αποχαιρετούν για πάντα τον Μάρκο, ακολουθώντας τον ως την τελευταία του κατοικία.

EF_S02_EP022_MASTER_MIXDOWN.Copy.01.Sub.17.jpg

Η Αλεξάνδρα θρηνεί γοερά, όντας η πιο τραγική φιγούρα... Με κλάματα και λυγμούς, η γυναίκα λέει το στερνό, σπαρακτικό αντίο στον μοναδικό άντρα που λάτρεψε. Πηγή: Mytv

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved