Θανάσης Κουρλαμπάς: «Ο Φάνης έχει πολλά πρόσωπα, τα οποία είναι όλα αληθινά»
Media

Θανάσης Κουρλαμπάς: «Ο Φάνης έχει πολλά πρόσωπα, τα οποία είναι όλα αληθινά»

Ο Θανάσης Κουρλαμπάς μιλά για το ρόλο του στη σειρά του ΣΚΑΪ, Οι Πανθέοι και για τις εξελίξεις που έρχονται.

Τηλεοπτικά φέτος, ο Θανάσης Κουρλαμπάς είναι ο Φάνης Πανθέος, ένας άνθρωπος με πολλά πρόσωπα, τα οποία, όπως ο ίδιος λέει, είναι όλα αληθινά.

fanis-pantheoi-gossiptv.jpg

Ο Φάνης είναι ένας ιδιαίτερα ενδιαφέρων χαρακτήρας...

«Ναι, είναι ένας πολύ ιδιαίτερος χαρακτήρας για μένα και στην προσπάθεια μου να τον αγαπήσω, για να τον ερμηνεύσω, προσπάθησα να τον δω όσο πιο σφαιρικά μπορούσα. Είναι ένας σκληρός επιχειρηματίας, ο οποίος κοιτάζει το συμφέρον του. Προσπαθεί να επιβιώσει σε μια πολύ περίεργη και δύσκολη εποχή της Ελλάδας, ακριβώς με το ξέσπασμα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, σε ένα περίεργο αστικό και σκληρό περιβάλλον, που είναι η ευρύτερη οικογένεια των Πανθέων, με τις συγκρούσεις και τις ιδιαιτερότητές τους. Έχει εξωσυζυγική σχέση και προσπαθεί να περνάει καλά στη ζωή του. Θα τον έλεγε κάποιος καλοπερασάκια. Παράλληλα, όμως, είναι κι ένας άνθρωπος που αγαπάει πραγματικά την οικογένειά του, τα παιδιά του, δίνει χώρο στον ανιψιό του, ενώ παράλληλα χειρίζεται τις σχέσεις του, σε όλα τα επίπεδα, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο Φάνης έχει πολλά πρόσωπα, τα οποία είναι όλα αληθινά».

Οι κακές συνήθειες, όμως, δεν κόβονται. Τώρα τον βλέπουμε να φλερτάρει την Πέλλα...

«Ναι, άνθρωποι είμαστε, συμβαίνουν πράγματα στη ζωή μας και, ανάλογα με την ηθική, το αξιακό μας πλαίσιο, τις ανάγκες και τα πάθη μας, προσπαθούμε να υπάρξουμε στη ζωή. Οι επιλογές βέβαια κάθε ανθρώπου έχουν πάντα το κόστος τους».

thanasis-kourlampas-gossiptv-pantheoi.jpg

Η σύζυγός του, η Βέτα, είχε αντιδράσει πάρα πολύ έντονα για την προηγούμενη εξωσυζυγική σχέση του. Δεν φοβάται πως, αν το μάθει, μπορεί να διαλυθεί η οικογένεια του;

«Σίγουρα υπάρχει αυτός ο φόβος, αλλά τα αισθήματα και τα πάθη των ανθρώπων παίζουν το δικό τους παιχνίδι».

Η συνεργασία με τον Στάθη και τον Μαρμάρη θα τον βάλει σε μεγάλες περιπέτειες;

«Αυτοί οι χαρακτήρες κινούνται σε υπόγεια ρεύματα και σίγουρα θα υπάρξουν ανατροπές όσον αφορά αυτές τις σχέσεις και στο σύνολο των επιλογών που κάνει ο Φάνης για να κρατήσει την εταιρία του ζωντανή»

kourlampas-gossiptv.jpg

Πόσο δύσκολο το εγχείρημα των «Πανθέων», με δεδομένο ότι είναι μια πολύ απαιτητική σειρά εποχής, και μάλιστα καθημερινή:

«Έχουμε δύο σπουδαία συνεργεία, με μία πλειάδα εξαιρετικών ηθοποιών, όπου δουλεύουμε σε διπλές βάρδιες κάθε μέρα. Είναι απαιτητικό το πρότζεκτ ενός καθημερινού και μάλιστα εποχής, με πολύωρα γυρίσματα και σε φυσικούς χώρους και σε πλατό. Βάζουμε όλοι τον καλύτερό μας εαυτό. Θεωρώ ότι είναι μια σπουδαία παραγωγή, πολύ προσεγμένη», είπε ο Θανάσης Κουρλαμπάς στο περιοδικό Τηλεθεατής.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved