Οι Απαράδεκτοι επέστρεψαν στο Mega-Συγκίνηση στο Twitter για τον Μπονάτσο: «Α, ρε Βλασσάρα λείπεις!»
Media

Οι Απαράδεκτοι επέστρεψαν στο Mega-Συγκίνηση στο Twitter για τον Μπονάτσο: «Α, ρε Βλασσάρα λείπεις!»

Οι Απαράδεκτοι - Πρωτοχρονιά χωρίς Απαράδεκτους δεν γίνεται και ως εκ τούτου στο Mega προβλήθηκε το πρώτο βράδυ του 2024 ένα απολαυστικό επεισόδιο.

Με αφορμή την πρωτοχρονιά παρακολουθήσαμε το εορταστικό επεισόδιο της κωμωδίας που έχει γράψει ιστορία από την πρώτη στιγμή.

Η παρέα των τεσσάρων που άφησαν το στίγμα τους στην ελληνική τηλεόραση φόρεσε τα γιορτινά της και κράτησε την καλύτερη παρέα στο τηλεοπτικό κοινό.

APARADEKTOI-min-antigrafo222.jpg

Οι Απαράδεκτοι

Οι τηλεθεατές έσπευσαν να σχολιάσουν στο Twitter και στάθηκαν τόσο στο μακρινό 1992 όσο και στην απουσία του αξέχαστου Βλάσση Μπονάτσου!

Οι Απαράδεκτοι - Δείτε τα καλύτερα σχόλια:

Οι Απαράδεκτοι - Η υπόθεση της σειράς:

Αδάμαντος 4. Λυκαβηττός. Εκεί εκτυλίσσονται οι απίθανες ιστορίες της κωμικής σειράς που θυμούνται όλοι. Εκεί μένουν οι τέσσερις Απαράδεκτοι. Ο αθεράπευτα κομμουνιστής Σπύρος, η Δημητρούλα που κάνει τα πάντα για να κρατήσει ζωντανή τη σχέση της μαζί του, ο “εναλλακτικός” Γιάννης και ο αγαπημένος Βλάσης με το Αστροπελέκι του, ήταν, είναι και θα είναι τα πιο αγαπημένα πρόσωπα. Από το ξεκίνημα του Mega, μέχρι σήμερα!

Πρωταγωνιστούν: Σπύρος Παπαδόπουλος, Δήμητρα Παπαδοπούλου, Βλάσης Μπονάτσος, Γιάννης Μπέζος, Ρένια Λουιζίδου, Βασίλης Χαλακατεβάκης
Σενάριο: Δήμητρα Παπαδοπούλου
Σκηνοθεσία: Ανδρέας Ρήγας

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved