Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: Στο Άγιο Όρος ο ηθοποιός - Η φωτό και το σπουδαίο μάθημα που πήρε
Media

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: Στο Άγιο Όρος ο ηθοποιός - Η φωτό και το σπουδαίο μάθημα που πήρε

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης αποφάσισε να επισκεφτεί το Άγιον Όρος και να ξεφύγει για λίγες μέρες από την πίεση των υποχρεώσεων και της καθημερινότητας. 

Ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε για λίγες μέρες στο Περιβόλι της Παναγίας, θέλοντας να έρθει σε επαφή με τον εσωτερικό του εαυτό, τη φύση και να ανακτήσει τις δυνάμεις του για τις νέες προκλήσεις και τους ρόλους που αναμένεται να αναλάβει, ανάμεσά τους και αυτόν στην τηλεοπτική σειρά «Γιατρός» αλλά και στην παράσταση «The Humans», ως σκηνοθέτης όμως.

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης μοιράστηκε με το κοινό, μέσα από μία ανάρτηση στο Instagram, το πολύτιμο πρώτο μάθημα που έλαβε στο Άγιο Όρος.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης έγραψε στη φωτογραφία που κοινοποίησε:

«Μάθημα πρώτο: Ν’ αγαπάς τον άλλον όπως είναι, χωρίς να προσπαθείς να τον αλλάξεις».

https://www.instagram.com/p/C1xMOs7NoOI/

Ο ηθοποιός αναζητεί συχνά στη ζωή του την ηρεμία και τη γαλήνη και σίγουρα το Άγιο Όρος ενδείκνυται για περισυλλογή και επαφή με τον εσωτερικό κόσμο.

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, ο οποίος σε πρόσφατες δηλώσεις του αποκάλυψε ότι θέλει να είναι πιο εσωστρεφής, φαίνεται πως έχει ανάγκη αυτό το διάστημα από απομόνωση και περισυλλογή, καθώς οι προκλήσεις της νέας χρονιάς, είναι πολύ μεγάλες.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved