Media

«Έκρηξη» Μαγγίρα: «Αν μου το έκαναν αυτό στην κηδεία της μαμάς μου θα συμπεριφερόμουν πολύ άσχημα»

Gossip-tv Team

Η Μπέττυ Μαγγίρα με αφορμή δηλώσεις της Ευρυδίκης Βαλαβάνη σχετικά με την παρουσία κάμερας από την εκπομπή Super Κατερίνα της Κατερίνας Καινούργιου, στην κηδεία του 28χρονου αδελφού του Νίκου Πολυδερόπουλου, ξεσπάθωσε μέσα από την εκπομπή της I Love ΣΟΥ ΚΟΥ

Η παρουσιάστρια θέλησε να τοποθετηθεί επί του θέματος μετά και τη χθεσινή "έκρηξη'' του Κώστα Τσουρού στο συγκεκριμένο θέμα, από την εκπομπή του Ακόμα δεν είδες τίποτα, συμφωνώντας απόλυτα μαζί του.

Όπως είπε η Μπέττυ Μαγγίρα, πρέπει κάποια στιγμή οι εκπομπές να συνεννοηθούν μεταξύ τους να μην στέλνουν κάμερες σε κηδείες αγαπημένων προσώπων επωνύμων καθώς είναι πολύ δύσκολες αυτές οι στιγμές.

Η Μπέττυ Μαγγίρα μάλιστα τόνισε πως αν αυτό συνέβαινε στην περίπτωση της κηδείας της μητέρας της που έφυγε από τη ζωή πριν από μερικά χρόνια, θα είχε συμπεριφερθεί πολύ άσχημα.

Ο Δημήτρης Μακαλιάς συμφώνησε μαζί της, λέγοντας πως όλο αυτό είναι αισχρό και εμετικό και τόνισε ότι ο Νίκος Πολυδερόπουλος δεν αποκλείεται να κινηθεί νομικά για ό,τι συνέβη.

Δείτε το βίντεο με τον σχολιασμό Μαγγίρα-Μακαλιά για το όλο θέμα:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved