Ντορέττα Παπαδημητρίου: H μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της και γιατί την αποκάλεσε «χαζή» η Χρηστίδου
Media

Ντορέττα Παπαδημητρίου: H μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της και γιατί την αποκάλεσε «χαζή» η Χρηστίδου

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι και μίλησε για όλα, μετά από καιρό. 

Η όμορφη ηθοποιός και παρουσιάστρια αναφέρθηκε για τη μεγάλη αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της που πήρε απόφαση μετά από καιρό καθώς είχε βαρεθεί τα ξανθά. Πρωταγωνιστώντας στη σειρά της ΕΡΤ, «Τα σύρματα», μίλησε για τον ρόλο της λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Είμαι καλά», είπε, περιγράφοντας την υπόθεση της σειράς. «Είναι πολύ ωραία, μια κωμωδία καταπληκτική, ένα φοβερό σενάριο και μια πολύ ωραία ιδέα, με πάρα πολλούς ηθοποιούς καταπληκτικούς. (…) Εγώ αν ήθελα να πάρω τηλέφωνο κάποιον και να τον βρίσω, θα έπαιρνα τον ίδιο. Τα λέω και τα λέω και αρκετές φορές και με διάφορους τρόπους. Πιο πολύ εκτονώνω τον θυμό μου στον ψυχολόγο, αλλά γενικά εκφράζω το μέσα μου».

doretta.jpg

«Θυμώνω γιατί δεν μπορώ να διαχειριστώ την στεναχώρια μου πολύ εύκολα και μου είναι πιο εύκολο να τη μετουσιώσω σε θυμό, με πληγώνει πολύ αυτό. Αλλά γενικά τα λέω», τόνισε.

Πόσο της λείπει η τηλεόραση;

Θα επέστρεφε τηλεοπτικά και ως παρουσιάστρια μιας και έχει καταφέρει στο παρελθόν να αναλάβει σημαντικά projects; Η ίδια απάντησε:

doretta-xamogela.jpg

«Το έχω στο μυαλό μου, δε νομίζω ότι θα μπορούσα να κάνω κάτι όπως κάναμε το πρωινό. Έχει αλλάξει ο τρόπος που γίνονται οι εκπομπές, μου αρέσει πιο πολύ το αμιγώς ψυχαγωγικό, να είναι ξεκάθαρη η θεματολογία μιας εκπομπής. Είναι και τι μπορεί να υποστηρίξει ο καθένας. Εγώ δεν είμαι δημοσιογράφος. Δεν μπορώ με τίποτα να παρουσιάσω τις ειδήσεις. Κάτι ψυχαγωγικό, αστείο και χαρούμενο, να το βλέπει ο άνθρωπος από τον καναπέ του θα το έκανα. Θα μπορούσε να είναι παιχνίδι, μου αρέσουν πολύ».

Ακολούθησε μία πολύ αστεία στιχομυθία ανάμεσα σε εκείνη και τη Σίσσυ Χρηστίδου την οποία περιέγραψαν γελώντας και οι δύο.

Δείτε το βίντεο παρακάτω με όσα αποκάλυψε η Ντορέττα Παπαδημητρίου:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved