Κατερίνα Καινούργιου: Η «κακή στιγμή», η κόντρα με την Σκορδά, η σκληρή κριτική και η ευθύνη
Media

Κατερίνα Καινούργιου: Η «κακή στιγμή», η κόντρα με την Σκορδά, η σκληρή κριτική και η ευθύνη

Στην εκπομπή Τετ α Τετ με τον Τάσο Τρύφωνος παραχώρησε συνέντευξη η Κατερίνα Καινούργιου.  Η παρουσιάστρια του Alpha μίλησε για την κόντρα της με τη Φαίη Σκορδά και όπως τόνισε ήταν μία «κακή στιγμή» της τηλεοπτικά.

«Ένιωθα αδικημένη από πράγματα που είχαν ακουστεί στην εκπομπή. Πάνω στα νεύρα μου χάνω τον έλεγχο… Πήρα την ευθύνη, ζήτησα συγγνώμη».

«Ήταν μία κακή στιγμή μου, δεν έπρεπε να δείξω τα νεύρα μου τηλεοπτικά. Έπεσαν να με φάνε λες και είμαι μοναδική που έχω κάνει αυτό το λάθος».

kainourgiou-(3).jpg

«Όλο αυτό που έγινε που με χτυπούσαν non stop λες και είμαι ό,τι χειρότερο στην ελληνική τηλεόραση. Με πλήγωσε πολύ οπότε καλό θα ήταν να σκεφτούν τι λάθη έχουν κάνει εκείνοι».

Δείτε το βίντεο:

Όσα είχε πει η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα του Alpha

«Η Φαίη είπε ότι δεν σε σεβόμαστε. Αυτή τη στιγμή θίγομαι εγώ, η εκπομπή και οι συνεργάτες μου πάνω. Η Φαίη Σκορδά μαζί με τους συνεργάτες της γύρισαν και είπαν ότι η εκπομπή και η παρουσιάστρια σε εξευτελίζουν. Αυτό είπαν. Η Φαίη είπε ότι εμείς σε εξευτελίζουμε. Δεν πειράζει πρόμο τους κάνουμε, 5% κάνει η εκπομπή, ας την ανεβάσουμε λίγο σήμερα. Αμέσως μετά τις διαφημίσεις θα δείξουμε όλο το απόσπασμα.

Ενοχλεί κάποιες τηλεοπτικές εκπομπές όταν βλέπουν ανθρώπους να συνεργάζονται χρόνια και δεν αλλάζουν συνεργάτες κάθε χρόνο. Ενοχλεί κάποιες τηλεοπτικές εκπομπές όταν εγώ και η ομάδα μου έχουμε ξεκινήσει από το μηδέν, χωρίς τις πλάτες κανενός και έχουμε φτάσει να κάνουμε επιτυχία πραγματικά με πολλή σκληρή δουλειά, χωρίς κανέναν γάμο και περίεργες συνεργασίες. Και χωρίς κανέναν εξευτελισμό. Δεν πειράζει θα κάνει μια μονάδα παραπάνω σήμερα» είχε τονίσει η Κατερίνα Καινούργιου.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved