Τσουρός: «Ο Γρηγόρης είναι φίλος μου, το ότι δεν το λέει η Βαλαβάνη δεν σημαίνει ότι δεν ισχύει»

Κώστας Τσουρός

Media

Τσουρός: «Ο Γρηγόρης είναι φίλος μου, το ότι δεν το λέει η Βαλαβάνη δεν σημαίνει ότι δεν ισχύει»

O Κώστας Τσουρός απάντησε για την on air ατάκα του στην εκπομπή, Ακόμα δεν είδες τίποτα, στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη για τη σχέση της με τον Γρηγόρη Μόργκαν.

«Το πρώτο μας Σαββατοκύριακο στο νέο πλατό πήγε πολύ καλά. Νομίζω ότι άρεσε αυτή η αλλαγή και στον κόσμο, γι’ αυτό είμαστε κι εμείς πολύ χαρούμενοι. Είναι ένα περιβάλλον που ευνοεί περισσότερο μία ψυχαγωγική εκπομπή», είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Τσουρός.

Και πρόσθεσε: «Γιατί να με… σκοτώσει η Ευρυδίκη; Είναι φίλος μου άλλωστε ο Γρηγόρης. Μιλούσαμε για έναν φίλο μας, τον Γρηγόρη. Το ότι δεν το λέει η ίδια δεν σημαίνει ότι δεν ισχύει ή ότι έχει πρόβλημα η ίδια να λέγεται».

tsouros.jpg

Και συνέχισε λέγοντας: «Ξεκουραστήκαμε τις γιορτές, ταξίδεψα στη Ρώμη. Συναντηθήκαμε και με την ομάδα της Ναταλίας Γερμανού εκεί. Με… κυνηγάει η Ναταλία! Εντάξει είμαστε απέναντι, ο καθένας επιλέγει ποιον θα δει αλλά μέχρι εκεί. Στο μεταξύ μας δεν υπάρχει λόγος να υπάρχει αντιπαλότητα».

Και σε άλλο σημείο, δήλωσε: «Δεν νομίζω ότι έχω εδραιωθεί ως παρουσιαστής. Για να εδραιωθείς χρειάζεσαι χρόνο, εγώ είμαι ακόμα στην αρχή. Αυτή τη στιγμή κάνω το Σαββατοκύριακο και αυτό θέλω να συνεχίσω να κάνω όσο καλύτερα μπορώ».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved