Media

Survivor 2024 - Ηλιάδη: «Μου είχαν προτείνει να πάω και τους είπα να πάρουν τον Σάββα, το μετάνιωσα»

Ελένη Ζούμη Ελένη Ζούμη

Βαθιά μετανιωμένη αλλά και στενοχωρημένη είναι η Αγγελική Ηλιάδη που είπε όχι στην πρόταση που της έγινε να συμμετάσχει στο φετινό Survivor, όμως στη θέση της πρότεινε τον πρώην σύντροφό της Σάββα Γκέντσογλου

Οι δυο τους υπήρξαν ζευγάρι και μάλιστα έχουν αποκτήσει και έναν γιο και φυσικά είναι πολύ δεμένοι ως οικογένεια. Μάλιστα, η τραγουδίστρια σχολιάζοντας τη χθεσινή πρεμιέρα του Survivor 2024 είπε αρχικά ως καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό ΣουΣου:

«Ο Σάββας ήταν καταπληκτικός, όπως ήξερα ότι θα είναι. Ήταν πάρα πολύ καλός στους στόχους, ήταν πολύ γρήγορος. Ο γιος μας ούρλιαζε στο σπίτι, έπεφτε κάτω, χτυπιόταν ήταν πολύ χαρούμενος. Πιστεύω ότι θα έχει μια φανταστική πορεία στο Survivor».

iliadi-gkentsoglou-2.jpg

Και πρόσθεσε: «Με τον Σάββα περάσαμε μαζί τις γιορτές, έρχεται και μένει σπίτι μου όταν βρίσκεται στην Αθήνα και αυτό είναι πολύ ωραίο και για τα παιδιά. Το συζητήσαμε πάρα πολύ όλο αυτό, εγώ του έβαλα την ιδέα να πάει. Όταν επέστρεψα από το Celebrity δέχτηκα αμέσως πρόταση για το Survivor αλλά δεν γινόταν να την αποδεχτώ. Έτσι πρότεινα τον Σάββα, του έγινε πρόταση, του έκανα πλύση εγκεφάλου για να πάει, είναι μια υπέροχη εμπειρία και ευτυχώς που πήγε».

Η όμορφη τραγουδίστρια κατέληξε λέγοντας: «Μετάνιωσα που δεν πήγα, αλλά δεν θα με δείτε ούτε στο μέλλον γιατί έχω ήδη ξεκινήσει τις ετοιμασίες μου για τις εμφανίσεις μου στη Θεσσαλονίκη».

Δείτε το βίντεο με όσα αποκάλυψε:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved