Βασίλης Χαλακατεβάκης για το πρόβλημα υγείας του: «Στάθηκα στα πόδια μου στις δύσκολες στιγμές»
Media

Βασίλης Χαλακατεβάκης για το πρόβλημα υγείας του: «Στάθηκα στα πόδια μου στις δύσκολες στιγμές»

Πρωίαν σε είδον: Ο Βασίλης Χαλακατεβάκης ήταν καλεσμένος σήμερα 9/1 στην εκπομπή της ΕΡΤ και μίλησε για όλους και για όλα.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε αλλά και στο πώς το διαχειρίστηκε.

«Για άλλους δεν έχω κάνει ηρωικές πράξεις, αλλά έχω κάνει για εμένα. Στάθηκα στα πόδια μου στις δύσκολες στιγμές που πέρασα και δεν μετέδωσα άγχος σε κανέναν γύρω μου, αλλά αντιμετώπισα την όλη κατάσταση σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Θέλει μεγάλο αγώνα να πατήσεις στα πόδια σου.

Λες ότι εγώ είμαι καλά, θα κάνω τον αγώνα μου κι αν βγω νικητής βγήκα, αν δεν βγω όπως κι άλλοι άνθρωποι θα αποχαιρετίσω αυτόν τον υπέροχο κόσμο. Είναι τόσο απλό», είπε αρχικά ο Βασίλης Χαλακατεβάκης και συνέχισε:

xalakatevakis.jpeg

«Το έχω σκεφτεί γιατί έχω δει πάρα πολλούς μετά από εμένα που δεν κατάφεραν να νικήσουν. Είναι κάτι φυσιολογικό, δεν νικούν όλοι. Σημασία έχει το ταξίδι. Δεν ξέρω αν ήμουν συνειδητοποιημένος, τουλάχιστον το πάλεψα.

Από εκεί και πέρα αλλάζει η ζωή σου και καθετί που το αντιμετωπίζεις, το αντιμετωπίζεις με ψυχραιμία, ηρεμία και να μην τα μεγαλοποιείς μέσα σου και να μην κάνεις τα πράγματα πολύ σημαντικά και τα πολύ σημαντικά απλά».

Δείτε το βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved