Survivor: Ο MVP της εβδομάδας έδωσε στεγνά τον επόμενο υποψήφιο για αποχώρηση
Media

Survivor: Ο MVP της εβδομάδας έδωσε στεγνά τον επόμενο υποψήφιο για αποχώρηση

Survivor: Παρά τη βελτιωμένη απόδοση των Μπλε η χθεσινή δεύτερη ήττα των Μαχητών έφερε και μία ακόμα υποψηφιότητα από την ομάδα τους με το όνομα του Rob James να είναι αυτό που αναδείχθηκε μέσα από την κάλπη.

Το τρίτο αγώνισμα ασυλίας επιφύλασσε πολλές ανατροπές και εκπλήξεις απόψε όμως μάθαμε και το όνομα του MVP της εβδομάδας.

Ο καλύτερος παίκτης ή η καλύτερη παίκτρια θα έπρεπε να υποδείξει την 4η υποψηφιότητα η οποία θα μπορούσε να είναι και από την αντίπαλη ομάδα.

Υποψήφιοι ήταν ήδη η Δώρα και ο Rob James, όμως σύμφωνα με τους νέους κανόνες οι υποψήφιοι προς αποχώρηση θα έπρεπε να είναι του ίδιου φύλου.

Πώς διαμορφώθηκε η τελική τετράδα και ποιοι είναι οι 4 υποψήφιοι που αύριο θα κληθούν να μονομαχήσουν για την παραμονή τους στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ;

Σύμφωνα με τους νέους κανόνες, ο MVP της εβδομάδας και για την πρώτη εβδομάδα αναδείχθηκε η Ασημίνα έπρεπε να υποδείξει την 4η υποψηφιότητα που μπορεί να είναι και από την αντίπαλη ομάδα.

Η Ασημίνα έδωσε έβγαλε στον τάκο την… Ιωάννα Τζαβέλα και έτσι ο Rob James εξασφάλισε την παραμονή του λόγω της πλειοψηφίας των γυναικών στις υποψηφιότητες.

Στη συνέχεια, έγινε νέα ψηφοφορία και οι Μαχητές στη θέση του Rob James έπρεπε να βγάλουν στον τάκο γυναίκα και αυτή δεν ήταν άλλη από την Μαριλίνα Βακονδίου.

Άρα η πρώτη που θα αποχωρήσει θα είναι γυναίκα!


Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Survivor:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved