Η Πηλιάκη είναι Άγιο Δομίνικο αλλά οι πραγματικοί Survivors είναι ο Χανταμπάκης με τα παιδιά τους!
Media

Η Πηλιάκη είναι Άγιο Δομίνικο αλλά οι πραγματικοί Survivors είναι ο Χανταμπάκης με τα παιδιά τους!

Μπορεί η Όλγα Πηλιάκη να δίνει το 100% του εαυτού της στα αγωνίσματα στο Survivor 2024 όμως οι πραγματικοί Survivors φαίνεται πως είναι ο σύζυγός της Στέλιος Χανταμπάκης και τα παιδιά τους Μανώλης και Μαλένα!

Ο Στέλιος δείχνει να απολαμβάνει τον χρόνο που περνάει με τα παιδιά του στο σπίτι, τώρα που λείπει η σύζυγός του Όλγα, όμως έχουν πέσει και όλα πάνω του σε ό,τι αφορά το νοικοκυριό και τις καθημερινές δουλειές του σπιτιού.

Όμως βρήκε τρόπο για να το διασκεδάσει, στήνοντας το δικό του Survivor στο σπίτι της οικογένειας. Έφτιαξε και ανέβασε μάλιστα ένα απολαυστικό βίντεο στο οποίο ο ίδιος ο οποίος ξέρει πάρα πολύ καλά πώς είναι να βρίσκεσαι στο πουθενά στον Άγιο Δομίνικο συμπεριφέρεται σαν να είναι όντως μέσα στο παιχνίδι, στήνοντας στίβους μάχης με αντικείμενα του σπιτιού.

Όσο για τον μικρό Μανώλη και την ακόμα πιο μικρή Μαλένα, που συστήνονται ως επαγγελματίες παίκτες ποδοσφαίρου, κάνουν τις κριτικές τους στις κάμερες με τη Μαλένα ειδικά να υποστηρίζει ότι οι άντρες του σπιτιού έχουν δημιουργήσει κλίκα καθώς μαγείρεψαν χωρίς να τη ρωτήσουν σπανακόριζο!

Το βίντεο είναι πραγματικά απολαυστικό. Δείτε το παρακάτω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved