Survivor 2024 - Φάνης Μπολέτσης: Η ηλικία, το πλούσιο βιογραφικό και οι σπουδές στο εξωτερικό
Media

Survivor 2024 - Φάνης Μπολέτσης: Η ηλικία, το πλούσιο βιογραφικό και οι σπουδές στο εξωτερικό

Ο Φάνης Μπολέτσης έχει κάνει ήδη αισθητή την παρουσία του στο Survivor 2024. Ποιος είναι ο «μαχητής» με το πλούσιο βιογραφικό και τις σπουδές στο εξωτερικό;

O 27χρονος παίκτης του reality επιβίωσης με τις σπουδές του στο εξωτερικό, σε συνδυασμό με τα μεταπτυχιακά του, μας κάνει να αναρωτιόμαστε εάν στο Survivor 2024 θα ακολουθήσει κάποια στρατηγική για να φτάσει στον τελικό ή εάν θα προσηλωθεί μόνο στους στίβους μάχης.

Έχει δώσει υπόσχεση στον εαυτό του ότι θα κάνει τα πάντα για να ανταπεξέλθει στις δύσκολες συνθήκες διαβίωσης. Όπλα του; Η μεθοδικότητα και η επιμονή του. Είναι έτοιμος να προσαρμοστεί και να φτάσει στην κορυφή.

Το μεταπτυχιακό και οι σπουδές στο εξωτερικό

Ο 27χρονος μαχητής με καταγωγή από Ελλάδα, έχει ζήσει για αρκετά χρόνια στο Λονδίνο. Συγκεκριμένα, μόλις τελείωσε το σχολείο του αποφάσισε να μετακομίσει στην Αγγλία για να σπουδάσει οικονομικά. Μόλις τελείωσε και πήρε το πτυχίο του, συνέχισε τις σπουδές του και για το μεταπτυχιακό.

Το ομαδικό του πνεύμα και η φιλικότητά του έχουν καλλιεργηθεί χάρη στα ομαδικά αθλήματα που ακολουθούσε από μικρό παιδί.

https://www.instagram.com/p/BhMmJxoAkcF/

Ο αθλητισμός και ο Φάνης Μπολέτσης έχουν μία πολύ στενή σχέση. Το ποδόσφαιρο και το beach volley του αρέσουν αρκετά, ενώ τα καλοκαίρια προτιμά να αφιερώνει τον χρόνο και την ενέργειά του στις καταδύσεις.

Απ’ ό,τι φαίνεται το κολύμπι και το ψάρεμα θα είναι οι δραστηριότητες που θα τον κάνουν να ξεχωρίσει στην παραλία του Άγιου Δομίνικου.

Πειθαρχημένος από τα ομαδικά αθλήματα, το μόνο σίγουρο είναι πως ο Φάνης Μπολέτσης θα βοηθήσει τους συμπαίκτες του στην καλύβα όσο το δυνατόν περισσότερο, ενώ στους στίβους μάχης δε θα διστάσει να μοιραστεί μαζί τους τις πολύτιμες συμβουλές του, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δε θα γίνει ανταγωνιστικός εκεί που χρειάζεται.

Μέχρι στιγμές δίνει το 100% του εαυτού του και αγωνίζεται σα να είναι η τελευταία του φορά. Φτάνει στον στόχο με προσήλωση και θα είναι πολύ δύσκολο να συμβεί κάτι που θα τον κάνει να παρεκκλίνει από αυτόν. Θα φτάσει ο 27χρονος στον τελικό του Survivor 2024; Πάντως, ο Φάνης έχει ήδη προκαλέσει εντάσεις με κάποιους από τους συμπαίκτες του, με πολλούς να τον θεωρούν ειρωνικό και την Ασημίνα να έχει ήδη έρθει σε αντιπαράθεση μαζί του.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved