Survivor 2024 -Σταμάτης Ταλαδιανός: Η ηλικία & οι ρόλοι στις σειρές «Τατουάζ» & «8 λέξεις»
Media

Survivor 2024 -Σταμάτης Ταλαδιανός: Η ηλικία & οι ρόλοι στις σειρές «Τατουάζ» & «8 λέξεις»

Ο Σταμάτης Ταλαδιανός μπήκε στο Survivor 2024 για να φέρει τα πάνω… κάτω! Η δυναμικότητά του μαχητή και η σχέση του με τον αθλητισμό είναι τα όπλα του για να πετύχει κάθε στόχο και να φτάσει στην κορυφή του reality επιβίωσης. Τι λες; Θα τα καταφέρει; 

Ο 32χρονος γεννήθηκε στον Βόλο, έζησε στη Σκόπελο και μόλις τελείωσε το σχολείο μετακόμισε στην Κύπρο για σπουδές, παρέμεινε εκεί εννέα χρόνια και… ετοίμασε βαλίτσες για Καραϊβική!

Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων, αλλά τον κέρδισε η νυχτερινή ζωή, δουλεύοντας ως bartender και performer σε νυχτερινά μαγαζιά για αρκετά χρόνια. Πλέον, διατηρεί club και εστιατόριο στον Βόλο και στον τόπο καταγωγής του, τη Σκόπελο.

https://www.instagram.com/p/CyoNQYIqJyQ/

Η σχέση του με τον αθλητισμό ξεκίνησε από την αγάπη του για το ποδόσφαιρο με το οποίο έχει ασχοληθεί μόνο ερασιτεχνικά.

Οι τηλεοπτικές εμφανίσεις & ο μεγαλύτερος φόβος στο Survivor 2024

Ο 32χρονος επιχειρηματίας που σαρώνει τα πάντα στο πέρασμά του, έχει κάνει ορισμένες εμφανίσεις και στον τηλεοπτικό φακό. Συγκεκριμένα, ο Σταμάτης Ταλαδιανός έχει συνεργαστεί 2 φορές με τον γνωστό ηθοποιό – σκηνοθέτη, Ανδρέα Γεωργίου, παίζοντας ρόλους τόσο στη σειρά «Τατουάζ», όσο και στην επιτυχημένη σειρά «8 λέξεις».

https://www.instagram.com/p/B76VDmEpmsQ/

Πρόκειται για έναν αρκετά δυναμικό χαρακτήρα, ο οποίος ό,τι θέσει ως στόχο το εκπληρώνει. Το ίδιο ακριβώς υπόσχεται ότι θα κάνει και στους στίβους μάχης του reality επιβίωσης.

Είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τόσο τους συμπαίκτες του, όσο και τους αντιπάλους του ανταγωνιστικά, καθώς όλοι, Μαχητές και Διάσημοι, έχουν ακριβώς τον ίδιο στόχο, που δεν είναι άλλος από το μεγάλο έπαθλο του τελικού και τον τίτλο του Survivor 2024.

Ο 32χρονος Σταμάτης Ταλαδιανός δεν δείχνει να φοβάται κανέναν συμπαίκτη του γιατί όπως έχει ήδη ξεκαθαρίσει «έχω να αντιμετωπίσω μόνο έναν αντίπαλο, τον ίδιο μου τον εαυτό».

Τι θα του λείψει περισσότερο; Η οικογένειά του. Το πάθος του όμως για κάθε είδους πρόκληση τον έπεισε τελικά να τους αποχωριστεί για να… πετάξει για τον εξωτικό Άγιο Δομίνικο.

https://www.instagram.com/p/CNhrOWeJtTx/

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved