Media

Ηλέκτρα: «Τσάκισε» το twitter η σπαρακτική σκηνή της Ευαγγελίας Μουμούρη

Ηλέκτρα: Χαμός στο twitter με το νέο επεισόδιο αλλά εκείνη η σκηνή που «ράγισε» καρδιές ήταν ο διάλογος της τηλεοπτικής Μερόπης με την κόρη της, Ουρανία και η ευχή.

Η Ευαγγελία Μουμούρη στην πιο δραματική της σκηνή έφερε σχόλια καταιγιστικά και όχι άδικα.

Στη σκηνή αυτή η Μερόπη παρά τις αρχικές της αντιρρήσεις, δίνει στην κόρη της την ευχή της για το γάμο της με τον Βασίλη.

moumouri-(1).jpg

«Δίνω την ευκαιρία μέσα από την καρδιά μου, για να επιμένεις κάτι καλό θα έχει. Δεν θα σου πάρω εγώ το χαμόγελο, παιδί μου. Δίπλα σου θα σταθώ στην ευτυχία σου και για να σου σκουπίζω το δάκρυ στις αναποδιές. Σ’ αγαπάω παιδί μου, καρδιά μου, ομορφιά μου», λέει η ηθοποιός.

Στο νέο επεισόδιο

Ημερομηνία μετάδοσης: Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2024, ώρα 19:10
EPEISODIO-53-5.jpg

Επεισόδιο 53ο. Το 1973 ξεκινά με την επιβεβαίωση δυο θανάτων: της Πόπης και της Ντίνας, της αδερφής του Παύλου. Ο Χάρης κρατά μυστικό το θάνατο της Πόπης, για να παγιδεύσει το δολοφόνο της. Ο Παύλος, απαρηγόρητος. Η Ηλέκτρα προφασίζεται πως πάει στη Μάρω για να μπορέσει να τον συναντήσει. Το πρωί της Πρωτοχρονιάς ο Σωτήρης παγιδεύει την Ηλέκτρα. Πώς θα του ξεφύγει; Ο Βρεττός εντάσσει τον Κωνσταντή στο σχέδιο εκδίκησής του για τον Σεραφεντίνογλου. Ο Χάρης αντιλαμβάνεται το λόγο που ο δολοφόνος έβαλε φωτιά στο πτώμα της Πόπης και πιθανολογεί ότι θα επιστρέψει στον τόπο του εγκλήματος. Ο Νικόλας, όντως, πηγαίνει στο δάσος. Οι δύο άντρες κινούνται ταυτόχρονα προς το ίδιο σημείο.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved