Σκληρή απάντηση Πανόπουλου σε Κωνσταντάρα! «Αν θες να σε σέβονται…»
Media

Σκληρή απάντηση Πανόπουλου σε Κωνσταντάρα! «Αν θες να σε σέβονται…»

Την απάντησή του μέσα από την εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται έδωσε ο Δημήτρης Πανόπουλος στα όσα είπε πρόσφατα ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Ο δεύτερος είχε χαρακτηρίσει «μπούρδα» την πληροφορία του συνεργάτη της Ναταλίας για τους παίκτες του Survivor ότι «κόπηκαν παίκτες γιατί ήταν ακραία ντοπαρισμένοι».

panopoulos-konstantaras-(1).jpg

«Αντί ντόπινγκ κοντρόλ δεν έγινε ποτέ στο Survivor. Δεν το παίρνω πίσω το σχόλιο. Τώρα, ξέρουν ότι εγώ είμαι λίγο καυστικός ή οτιδήποτε άλλο, αλλά δεν ακυρώνω κανέναν. Η εκπομπή είναι μια από τις αγαπημένες μου, ο Δημήτρης είναι καλός ρεπόρτερ, καλός δημοσιογράφος. Για μένα και και το δικό μου ρεπορτάζ όμως δεν ευσταθεί», είχε πει χαρακτηριστικά ο Λάμπρος Κωνσταντάρας για να έρθει η «σκληρή» απάντηση του Δημήτρη Πανόπουλου.

panopoulos-konstantaras-(3).jpg

«Λοιπόν αν θες να σε σέβονται, πρέπει πρώτα απ’ όλα να σέβεσαι. Δεν μπορούμε να βαπτίζουμε καυστικότητα τη λέξη «μπούρδα» για το ρεπορτάζ ενός συναδέλφους και δεν το θεωρώ καν ρεπορτάζ. Ήταν μια πληροφορία που είχα. Εγώ καριέρα πάνω στο Survivor dεν πρόκειται να κάνω. Δεν με ενδιαφέρει καν να ασχοληθώ σοβαρά με το Survivor. Το ήξερα από άνθρωπο που ξέρει πολύ καλά τι συμβαίνει και σας το μετέφερα χωρίς να θέλω να το αναλύσω παραπάνω. Δεν είπα καν ότι έγινε αντί ντόπινγκ κοντρόλ, δεν είναι Ολυμπιακοί Αγώνες. Ήξερα την πληροφορία και σας την είπα όσο πιο διακριτικά μπορούσα για να μην εκθέσω ανθρώπους», είπε για να καταλήξει:

«Τώρα, αν κάποιος θέλει να κάνει τον ειδικό του Survivor και να βγαίνει να κράζει για τις πληροφορίες που ακούγονται γιατί δεν του έχουν προκύψει του ίδιου, πολύ καλά κάνει. Δεν θα ασχοληθώ παραπάνω, ευχαριστώ»

Δες το απόσπασμα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved