Master Chef: Τα πρώτα πλάνα από τον φετινό κύκλο-Το σοκ των υποψηφίων με τις ανακοινώσεις των κριτών
Media

Master Chef: Τα πρώτα πλάνα από τον φετινό κύκλο-Το σοκ των υποψηφίων με τις ανακοινώσεις των κριτών

Master Chef 2024: Πρεμιέρα απόψε (15/1) για το φετινό ριάλιτι μαγειρικής, και από το πρώτο κιόλας λεπτό, η αγωνία άρχισε να χτυπάει κόκκινο για τους υποψήφιους παίκτες, μετά τα όσα άκουσαν από τον Πάνο Ιωαννίδη, τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και τον Σωτήρη Κοντιζά. 

Οι τρεις κριτές υποδέχτηκαν τους υποψήφιους παίκτες στον προαύλιο χώρο έξω από τα στούντιο όπου γίνονται τα γυρίσματα καθώς είχαν να τους κάνουν σημαντικές ανακοινώσεις που αφορούσαν στις μεγάλες αλλαγές του παιχνιδιού φέτος.

Οι κριτές αναζητούν μάγειρες τολμηρούς, δημιουργικούς, με πρωτότυπες ιδέες, μαγειρική ενέργεια, ακραίες γαστρονομικές προσεγγίσεις, που θα παρουσιάσουν πιάτα με φαντασία, έμπνευση, ποιότητα, νοστιμιά! Ανάμεσά τους θα είναι ο επόμενος ή η επόμενη MasterChef!!

kontizas.jpg

Υποψήφιοι μάγειρες από όλα τα μήκη και πλάτη της Ελλάδας θα βρεθούν πίσω από τον μαγειρικό πάγκο του MasterChef 2024 για την απόλυτη μαγειρική αναμέτρηση, με στόχο να παρουσιάσουν ένα δημιουργικό, αψεγάδιαστο, γευστικό και άρτια εκτελεσμένο πιάτο, που θα αναδείξει το μαγειρικό τους ταλέντο, ώστε να πείσουν τους κριτές και να κερδίσουν την πολυπόθητη λευκή ποδιά και μια θέση στην 24αδα του διαγωνισμού όπως ανακοίνωσαν και οι κριτές σε ένα σύντομο breefing στους υποψήφιους παίκτες.

Οι διαγωνιζόμενοι καλούνται να δώσουν τον καλύτερο μαγειρικό εαυτό τους, φτιάχνοντας το πιάτο της ζωής τους. Το πιάτο που θα αναδείξει το μαγειρικό τους ταλέντο. Στο MasterChef 2024 το βασικό και κύριο συστατικό των επικών Auditions, αλλά και της συναρπαστικής συνέχειας, θα είναι οι μαγειρικές μονομαχίες, που θα μας καθηλώσουν!

Στις Auditions οι υποψήφιοι, που θέλουν να φορέσουν όσο τίποτα άλλο τη λευκή ποδιά, εμφανίζονται μπροστά στους τρεις chef κριτές για την κρίση των πιάτων τους σε δυάδες! Όσοι και όσες καταφέρουν να τους εντυπωσιάσουν γευστικά και να εξαλείψουν τον ανταγωνισμό με το μαγειρικό σπαθί τους, θα παίρνουν το χρυσό εισιτήριο για την επόμενη φάση και θα περνάνε απευθείας στο σπίτι του MasterChef 2024!

master.jpg

Στο MasterChef 2024 τα έπαθλα είναι πιο σπουδαία από ποτέ!

Ο μεγάλος νικητής, που θα ξεπεράσει, όχι τους αντιπάλους του, αλλά τον εαυτό του και θα ανταπεξέλθει στις εξαιρετικά εφευρετικές μαγειρικές δοκιμασίες του MasterChef 2024, εκτός από το τρόπαιο και τον τίτλο του MasterChef, θα κερδίσει 70.000€ ως χρηματικό έπαθλο και επιπλέον 30.000€ σε εξοπλισμό για επαγγελματική κουζίνα, όπως ανακοίνωσε ο Πάνος Ιωαννίδης.

Για πρώτη φορά θα υπάρξει έπαθλο και για τον 2ο φιναλίστ του τελικού, που θα εισπράξει το ποσό των 30.000€!

Ειδικά έπαθλα θα δίνονται κατά τη διάρκεια του MasterChef 2024. Mystery Box, Τεστ Δημιουργικότητας, αλλά και τα καθιερωμένα Awards, θα μοιράσουν φέτος, περισσότερα από 30.000€ στους νικητές!

Συνολικά πάνω από 160.000€ μόνο σε έπαθλα!

Δείτε το βίντεο με τις πρώτες εικόνες από το φετινό Master Chef:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved