Survivor: Ένας Μαχητής και ένας Διάσημος συμπληρώνουν την τετράδα των υποψηφίων προς αποχώρηση
Media

Survivor: Ένας Μαχητής και ένας Διάσημος συμπληρώνουν την τετράδα των υποψηφίων προς αποχώρηση

Survivor: Οι Μπλε έχουν κερδίσει τις δύο πρώτες ασυλίες και οι Διάσημοι την τρίτη. Ποιοι είναι οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση;

Θυμίζουμε ότι πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση αναδείχτηκε ο Παύλος Παπαδόπουλος και δεύτερος ο Αλέξης Παππάς.

Η δεύτερη ήττα της ομάδας των Διάσημων έφερε και τη δεύτερη υποψηφιότητα από τους Κόκκινους. Η κάλπη έδωσε το όνομα του Αλέξη Παππά. Οι Μπλε αλλά και ο ίδιος, ξαφνιάστηκαν από το αποτέλεσμα.

survivorgreece_1705443943_3281824122369299777_4266737793.jpg

Ο παίκτης ανέφερε ότι δεν έχει πρόβλημα να ψηφιστεί αλλά τον ενοχλεί που ψηφίστηκε στην προκειμένη φάση. Αναρωτήθηκε μπροστά σε όλους, με ποιον τρόπο σκέψης οδηγήθηκαν σε αυτή την ψήφο. Λίγο αργότερα, εξέφρασε τις απορίες του και on camera.

Λίγο πριν το φινάλε του αποψινού 16/1 επεισοδίου του Survivor 2024, οι παίκτες και των δύο ομάδων οδηγήθηκαν στο συμβούλιο του νησιού.

Ο Rob συμφώνησε με τον Άγγελο να ζητήσει από τους παίκτες να τον ψηφίσουν προκειμένου να μπει εκείνος στον στίβο μάχης και να κερδίσει τους αντιπάλους, έτσι ώστε να μην μπει σε αυτή τη διαδικασία και χάσει, με αποτέλεσμα να φύγει από το παιχνίδι.

Εν τέλει, δεν τον άκουσαν και οι περισσότεροι ψήφισαν τον Rob James Seymour ο οποίος είναι και ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση. Δεν το θεώρησαν σωστό και έκριναν πως ο Σκωτσέζος έπρεπε να βγει στον τάκο.

Τέλος, ο MVP της εβδομάδας, που ήταν ο Γιάννης, επέλεξε τον Νίκο Γκάνο ως τέταρτο υποψήφιο.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved