Βαρθακούρης για Αντελίνα: Από τη στιγμή που απέχει από την τηλεόραση, δεν χρειάζεται ξανθιές τρέσες
Media

Βαρθακούρης για Αντελίνα: Από τη στιγμή που απέχει από την τηλεόραση, δεν χρειάζεται ξανθιές τρέσες

Ο Χάρης Βαρθακούρης μίλησε στην κάμερα του Happy Day, με αφορμή τις εμφανίσεις που ξεκινάει μαζί με τον Γιάννη Βαρδή και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη σύζυγό του, Αντελίνα Βαρθακούρη, αλλά και τη διαδικτυακή απάτη που έγινε σε βάρος της.

Αρχικά ανέφερε ο Χάρης Βαρθακούρης: «Εμένα δεν μου αρέσει η ρουτίνα, δεν μου αρέσει να πάω την ίδια ώρα στο μαγαζί, στο καμαρίνι, να ντυθώ την ίδια ώρα, να ακούω τι τραγουδάει ο προηγούμενος και να πω ότι είναι η σειρά μου, για να βγω να πω τα ίδια τραγούδια. Πάρα πολύ μου αρέσει που είμαι σε χώρους μικρότερους, πιο ζεστούς, που ξέρω ότι έρχονται για εμένα, δεν έρχονται για να δουν τον μεγάλο και μαζί με τον βασιλικό ποτίζεται και η γλάστρα, οπότε σαφώς είναι επιλογή μου».

1675192871157-956163016-Photo-shared-by-Adelina-Teloni-Varthakouri-on-9.jpg

Όσον αφορά την αλλαγή στην εμφάνιση της συζύγου του, Αντελίνας Βαρθακούρη: «Σαφώς προτιμώ το μελαχρινό μαλλί στη σύζυγό μου. Το ξανθό της τηλεόρασης, που δεν είναι πάντα αληθινό έχει διαδικασία, έχει πόνο και από τη στιγμή που αποφάσισε να απέχει από την τηλεόραση, δεν είχε λόγο να ταλαιπωρεί το κεφάλι της και τις τρίχες της με τρούσες, τρέσες. Οπότε η γυναίκα ηρέμησε. Δεν σταμάτησα ποτέ να είμαι ερωτευμένος μαζί της».

Μάλιστα αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι η Αντελίνα έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης: «Νομίζω δεν είναι η μόνη. Δικηγόρος μας είπε ότι κάθε φορά που πέφτει κάτι τέτοιο στην αντίληψή μας, οφείλουμε να το ανεβάζουμε και να λέμε στον κόσμο ότι είναι απάτη. Το ψάξαμε για να κινηθούμε νομικά, αλλά μας είπαν ότι είναι χαμένος κόπος».

Δείτε όσα είπε στο παρακάτω απόσπασμα από το Happy Day

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved