Media

Αντώνης Ρέμος: Η πρώτη αντίδραση στις δηλώσεις του Νταλάρα- «Πρέπει να στηρίζουμε ο ένας τον άλλον…»

Gossip-tv Team

Ο Αντώνης Ρέμος σχολίασε πρώτη φορά στην κάμερα της εκπομπής, το Πρωινό τα όσα είπε ο Γιώργος Νταλάρας για τους καλλιτέχνες που διαφημίζουν «μπιφτέκια» και «λουκάνικα» στην τηλεόραση

«Η καλή φωνή είναι πάντα καλή φωνή. Δεν έχει το ίδιο στίγμα ο Καζαντζίδης και ο Μπιθικώτσης, με το στίγμα που θα αφήσει ο Ρέμος. Έχουμε καταπληκτικούς ανθρώπους στον χώρο της μουσικής που εκμεταλλεύονται την σχέση τους και κάνουν διαφημίσεις με μπιφτέκια και λουκάνικα. Δεν είναι καλό αυτό, είναι ντροπή, είναι στα όρια του ‘καραγκοζιλικίου’», είχε αναφέρει μεταξύ άλλων ο Γιώργος Νταλάρας.

Ο Αντώνης Ρέμος είπε αρχικά στο Πρωινό: «Κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβουμε ότι πρέπει να στηρίζουμε ο ένας τον άλλον, γιατί μόνο αν στηρίζεις τους συναδέλφους σου μπορείς να δώσεις πράγματα στον κόσμο που θα μείνουν και θα έχουν πραγματική αξία».

remos-43.jpg

Όταν ο δημοσιογράφος τον ρώτησε σχετικά για τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα, ότι ο Αντώνης Ρέμος και ο Κωνσταντίνος Αργυρός δεν θα αφήσουν στίγμα στη μουσική, όπως ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης, ο τραγουδιστής είπε μόνο: «Δεν έχω να πω κάτι, ευχαριστώ πολύ».

remos231.jpg

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παραπάνω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved