Έρωτας φυγάς: Μεγάλη ανατροπή! Αλεξάνδρα και Ιάσονας ξανά μαζί
Media

Έρωτας φυγάς: Μεγάλη ανατροπή! Αλεξάνδρα και Ιάσονας ξανά μαζί

Μία μεγάλη έκπληξη περιμένει το τηλεοπτικό κοινό στα προσεχή επεισόδια της σειράς Έρωτας φυγάς, η οποία προβάλλεται πλέον μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Μετά τον θάνατο του Μάρκου, η τρυφερή στάση του Ιάσονα απέναντι της την οδηγεί ξανά στην αγκαλιά του.

alexandra-iaosna.jpg

Έρωτας φυγάς: Αλεξάνδρα- Ιάσονας

Άκρως συναρπαστικές αναμένονται οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς εποχής, Έρωτας φυγά, που μεταδίδεται πλέον στον ΑΝΤ1, κάθε Πέμπτη και Παρασκευή, στις 21.00. Μετά τον θάνατο του Μάρκου, η ζωή της Αλεξάνδρας διαλύεται, όμως η ίδια καταφέρνει ύστερα από λίγο καιρό να γεννηθεί ξανά μέσα από τις στάχτες της. Μετά τον απρόσμενο χαμό του μοναδικού άντρα που αγάπησε στη ζωή της, η ηρωίδα αισθάνεται ολομόναχη και χαμένη. Τότε ο Ιάσονας τής ζητάει να επιστρέφει στο Κιάρι μαζί με τον γιο τους και να μεγαλώσουν από κοινού τα παιδιά τους.

EF_S02E40.sub.09_001.jpg

Έρωτας φυγάς: Ιάσονας

Μάλιστα, οι δυο τους ξεκαθαρίζουν ότι η σχέση τους πλέον έχει περάσει σε άλλο επίπεδο και είναι φιλική, ενώ μοναδικό και πρωταρχικό τους μέλημα είναι η ανατροφή του Γιωργάκη και της Μυρσίνης. Η Αλεξάνδρα συγκινείται από τη φιλευσπλαχνία του πρώην συζύγου της και δέχεται να γυρίσει πίσω στο αρχοντικό. Μέσα της πονάει βαθιά για τον θάνατο του Μάρκου, όμως προσπαθεί να κρύψει τις πληγές της και ασχολείται με τα παιδιά της και τις αρμοδιότητες που έχει αναλάβει στα κτήματα. Την ίδια ώρα, η στάση του Ιάσονα προς εκείνη αλλάζει ριζικά. Ο άντρας, που ξέρει πλέον πως έχει ηττηθεί, έχει σταματήσει να διεκδικεί την καρδιά της και της συμπεριφέρεται με πολύ ήρεμο και περιποιητικό τρόπο. Το σκληρό του πρόσωπο που της έδειχνε κάποτε, εμποδίζοντάς την να τον αγαπήσει, έχει εξαφανιστεί. Συγχρόνως, στη ζωή του Δεμερτζή έχει μπει η όμορφη Άρτεμη, δίνοντάς της άλλο νόημα.

EROTAS-FYGAS.jpg

Όλες αυτές οι αλλαγές έχουν εντυπωσιάσει την Αλεξάνδρα, η οποία μέρα με την ημέρα τον εκτιμάει ακόμα περισσότερο. Κάποια στιγμή, λοιπόν, συνειδητοποιεί ότι έχει αρχίσει να τον ερωτεύεται. Η σκέψη αυτή της προκαλεί πανικό και δεν ξέρει πώς να διαχειριστεί τα ερωτικά αισθήματα που νιώθει για τον Ιάσονα. Σύντομα, όμως, της δίνεται η δυνατότητα να του εκφράσει ευθέως την αγάπη της. Οι δυο τους κάνουν ένα κοντινό ταξίδι. Εκεί βρίσκονται μόνοι και έχουν την ευκαιρία να έρθουν ξανά κοντά. Ο Ιάσονας τής εξομολογείται ότι δεν έπαψε ποτέ να την αγαπάει και η Αλεξάνδρα τού λέει ότι είναι ερωτευμένη μαζί του.

ANTWNHS-KARYSTINOS.jpg

Έρωτας φυγάς: Ιάσονας

Από εκείνη τη στιγμή, οι δυο τους γίνονται ζευγάρι. Όταν επιστρέφουν στο αρχοντικό, γίνεται γνωστή η επανασύνδεσή τους και όλοι οι δικοί τους άνθρωποι χαίρονται με αυτή την εξέλιξη. Πηγή: Mytv

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved