Ουζουνίδου: Το θεατρικό remake του «Τι ψυχή θα παραδώσεις» και το απίθανο περιστατικό στη σκηνή
Media

Ουζουνίδου: Το θεατρικό remake του «Τι ψυχή θα παραδώσεις» και το απίθανο περιστατικό στη σκηνή

Στην εκπομπή της Κατερίνας Ζαρίφη φιλοξενήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (18-01) η Ελένη Ουζουνίδου.

Η ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για την τηλεόραση και τις προτάσεις που της έχουν γίνει. Αναφέρθηκε στο θεατρικό remake του «Τι ψυχή θα παραδώσεις» ενώ παραδέχτηκε πως είναι «χάχας» αποκαλύπτοντας ένα απίθανο περιστατικό στη σκηνή.

ouzounidou-(3).jpg

«Είχα ένα θεματάκι, νόμιζα ότι αν παίξω στην τηλεόραση θα χαρακτηριστώ εμπορική και θα φύγει η έμπνευση. Τίποτα δεν ισχύει. Μου έγιναν προτάσεις για σειρές, οι περισσότερες ήταν για δραματικές σειρές. Δεν με ενδιέφεραν. Τώρα πάλι για ένα γκεστ, κοίταξα τα σενάρια και γράφει για έναν ρόλο 55-58 χρόνων και δεν έχω κλείσει καν τα 50. Θέλω να κάνω κάτι σαν το Ποιος Παπαδόπουλος; που έκανα τη μάνα» είπε

ouzounidou-(1).jpg

«Πού το ξέρετε αυτό; Μου κάνανε μια πρόταση για το Τι ψυχή θα παραδώσεις στο θέατρο. Με πήρανε για κάτι άλλο που έχει να κάνει για αυτό» αποκάλυψε όταν η Κατερίνα Ζαρίφη τη ρώτησε για το θεατρικό remake της γνωστής σειράς.

«Αυτό που με έφερε στην πρώτη γραμμή, ήταν ένας μονόλογος του Κώστα Σωτηρίου σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου. Έγινε ένα μαγικό πράγμα και ξαφνικά δημιουργήθηκαν ουρές. Ξαφνικά έγινα γνωστή» ανέφερε.

«Είμαι χάχας. Μου έχει τύχει να κατουρηθώ πάνω μου από το γέλιο πάνω στην σκηνή σε ένα μελό έργο» είπε.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved