Dragons’ Den: Η πρεμιέρα, ο Σάκης Τανιμανίδης και οι πρώτες κόντρες των επενδυτών
Media

Dragons’ Den: Η πρεμιέρα, ο Σάκης Τανιμανίδης και οι πρώτες κόντρες των επενδυτών

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Παρασκευής (19-01) ο νέος κύκλος του Dragons’ Den με τον Σάκη Τανιμανίδης.

Στον 2ο κύκλο του «DRAGONS’ DEN GREECE» η ομάδα των DRAGONS μεγαλώνει, οι επενδύσεις διπλασιάζονται και οι επιχειρηματίες, που αναζητούν μια επικερδή συμφωνία με τους Έλληνες επενδυτές, έρχονται προετοιμασμένοι για σκληρές διαπραγματεύσεις.

dragons-(1).jpg

Οι κορυφαίοι επενδυτές είναι έτοιμοι να υποστηρίξουν και φέτος τις καλύτερες επιχειρηματικές ιδέες και τα πιο δυνατά business plan, και δεν διστάζουν να διεκδικήσουν τις πιο συμφέρουσες επιχειρηματικές συμφωνίες ακόμα και αν χρειαστεί να φανούν αδίστακτοι, όχι μόνο με τους επιχειρηματίες, αλλά και μεταξύ τους.

tanimanids.jpg

Μετά την επιτυχία του 1ου κύκλου, που έκλεισε με συνολικές επενδύσεις και συμφωνίες που έφτασαν το 1.117.000€, κάτι που συνέβη για πρώτη φορά στην ιστορία της ελληνικής τηλεοπτικής πραγματικότητας, το «DRAGONS’ DEN GREECE», το πιο επιτυχημένο show επιχειρηματικότητας στον κόσμο, έρχεται για 2η σεζόν την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου και κάθε Παρασκευή στις 22:30 στον ΑΝΤ1.

Δες το βίντεο

«Θα δούμε πάρα πολλά πράγματα. Θα δούμε καινούργιες ιδέες. Αλλάζουν δυο κριτές. Δεν θα είναι μαζί μας ο Πωλ Ευμορφίδης, αλλά είναι μαζί μας o Demetrios Mallios και ο Τάσος Οικονόμου. Δεν χρειάζεται να σε εντυπωσιάσει μια ιδέα για επένδυση. Μπορεί να είναι και απλή. Η ιδέα είναι το 5%, το 95% είναι η υλοποίηση. Τον Απρίλιο τελειώνει σαν παρουσιαστής το συμβόλαιό μου με τον ΑΝΤ1. To Dragons' Den παραμένει στον ΑΝΤ1 και θα πάμε και τρίτη σεζόν σίγουρα. Τα πάντα αλλάζουν βέβαια. Σε επίπεδο παραγωγής μπορεί να κάνω κάτι σε άλλο κανάλι», είπε ο Σάκης για το project.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved