Η Νικολούλη επέστρεψε και είναι πρώτο trend! Το κόκκινο κοστούμι και το «είδωλο» Κατερινόπουλος
Media

Η Νικολούλη επέστρεψε και είναι πρώτο trend! Το κόκκινο κοστούμι και το «είδωλο» Κατερινόπουλος

Το «Φως στο Τούνελ» και η Αγγελική Νικολούλη επέστρεψαν απόψε  στο Mega για να ρίξουν φως στο θρίλερ του Μεσολογγίου.

Άγνωστες λεπτομέρειες, παρασκήνιο και αποκαλύψεις που καίνε… Όλα όσα εμπιστεύτηκε ο αγνοούμενος σε πρόσωπο-«κλειδί» πριν ανοίξει η γη και τον καταπιεί.

Stigmiotypo-plhroys-o8onhs-1912024-113433-mm.jpg

Τι αποκαλύπτει στην εκπομπή μάρτυρας που ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον κατηγορούμενο την ώρα που προσπαθούσε να «χτίσει άλλοθι»… Το ντοκουμέντο κάμερας εκείνη την νύχτα, γίνεται αδιάψευστος μάρτυρας…

Από το πρώτο κιόλας λεπτό το hashtag της εκπομπής "σκαρφάλωσε" στη νούμερο ένα θέση του twitter με τα σχόλια τόσο για την εμφάνιση του Θανάση Κατερινόπουλου όσο και για το κόκκινο χρώμα στο κοστούμι της, πήραν "φωτιά".

Δες τα στη gallery

«Δεν αφήνουμε τίποτα στα «συρτάρια», αυτό το κάνουν άλλοι… Για το «Τούνελ» καμιά υπόθεση δεν μένει θαμμένη, όσο δύσκολη και αν είναι, όσα χρόνια και αν έχουν περάσει. Πολλές φορές γινόμαστε «ενοχλητικοί» για να πάρουμε απαντήσεις. Επιμένουμε, ξεπερνώντας το όριο του ανεκτού για κάποιους. Οπως καταλαβαίνετε, δεν μπορώ, για πολλούς και ευνόητους λόγους, να δώσω στοιχεία για τις υποθέσεις με τις οποίες θα ασχοληθούμε αυτή τη χρονιά», είπε σε πρόσφατη συνέντευξή της.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved