Ξέσπασε η Μπέττυ Μαγγίρα on air: «Ήμουν έξαλλη όταν καταπίεζαν ψυχολογικά την κόρη μου»
Media

Ξέσπασε η Μπέττυ Μαγγίρα on air: «Ήμουν έξαλλη όταν καταπίεζαν ψυχολογικά την κόρη μου»

Η Μπέττυ Μαγγίρα δεν άφησε ασχολίαστη την καταγγελία της Μαριάντας Πιερίδη για τον γιο της Νικόλα, αποκαλύπτοντας στο πλατό της εκπομπής της, «I Love ΣουΚού», την καταπίεση και το bullying που είχε δεχθεί η δική της κόρη στο σχολείο της. 

«Σαν μάνα δεν μπορώ να σας πω ότι δεν τη νιώθω. Έχει απόλυτο δίκιο. Τι να κάνει μία μάνα, όταν κάποιοι κάνουν επί τέσσερα χρόνια bullying στο παιδί της; Και μάλιστα σωματικό bullying, όχι ότι το ψυχολογικό είναι λιγότερο αλλά το να κάθεται ένα παιδάκι και να τις τρώει…», ανέφερε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα αμέσως μετά τις δηλώσεις που έκανε η Μαριάντα Πιερίδη.

«Είναι απόλυτα σωστή η πεποίθησή της ότι μένουμε στο πρόβλημα και το αντιμετωπίζουμε. Είναι μία παιδική ψυχή που βιώνει ένα τραύμα, το οποίο δεν ξέρεις μετέπειτα πώς θα του βγει. Να τρέχεις εσύ το παιδί σου στους παιδοψυχολόγους για ένα πρόβλημα που επί της ουσίας το έχει ένα άλλο παιδί της άλλης μάνας και του άλλου πατέρα;

Εγώ είχα γίνει έξαλλη που στην κόρη μου τη μεγάλη μια συμμαθήτριά της την καταπίεζε ψυχολογικά να κάνουν παρέα. Την έφερνε σε τόσο δύσκολη θέση που το παιδάκι ερχόταν στο σπίτι και έκλαιγε. Κι έπρεπε εγώ να βρω τρόπους να το αντιμετωπίσει κι, επειδή ήταν ντροπαλή και δεν ήθελε να την προσβάλλει, την πίεζε ακόμα περισσότερο», τόνισε η Μπέττυ Μαγγίρα στον αέρα της εκπομπής της «I Love Σου Κου».

«Εννοείται ότι σαν μάνα προσπάθησα να την θωρακίσω, να της δώσω αυτοπεποίθηση να το αντιμετωπίσει μόνη της το θέμα, να καταλάβει ότι αυτούς που δε γουστάρουμε, τους τοξικούς που μας πλησιάζουν και δεν τους θέλουμε να τους κάνουμε στην άκρη. Δεν είναι εύκολο αυτό για ένα παιδί που πάει στο Δημοτικό να το καταλάβει και να περιμένεις να το κάνει», ολοκλήρωσε η γνωστή παρουσιάστρια.

Δες εδώ το βίντεο με το ξέσπασμα της Μπέττυ Μαγγίρα:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved