Χατζίδου: Το συγκινητικό «αντίο» στον Χάρη Κωστόπουλο & η φωτό που προκαλεί ανατριχίλα!
Media

Χατζίδου: Το συγκινητικό «αντίο» στον Χάρη Κωστόπουλο & η φωτό που προκαλεί ανατριχίλα!

Θλίψη σε ολόκληρο τον καλλιτεχνικό κόσμο κι όχι μόνο, έχει προκαλέσει ο θάνατος του λαϊκού τραγουδιστή, Χάρη Κωστόπουλου. Το δικό της αποχαιρετιστήριο μήνυμα έστειλε και η Ελένη Χατζίδου, η οποία κατάφερε να συγκινήσει. 

«Ένας καλόκαρδος άνθρωπος, δοτικός και άψογος συνεργάτης… Έχω πέσει απ' τα σύννεφα, δεν είχα ιδέα ότι πάλευε με το θεριό… Μου χάρισες ένα απ’ τα πιο ωραία και σημαντικά, για την πορεία μου, τραγούδια… Σ ευχαριστώ… Καλό παράδεισο..» έγραψε στην ανάρτησή της η Ελένη Χατζίδου θέλοντας να αποχαιρετήσει τον Χάρη Κωστόπουλο ο οποίος άφησε σήμερα (20/1) την τελευταία του πνοή μετά από σύντομη αλλά σκληρή μάχη με τον καρκίνο.

https://www.instagram.com/p/C2UXA1Zt7a4/

Ολόκληρος ο καλλιτεχνικός κόσμος βιώνει δύσκολες στιγμές και βρίσκεται στο πλευρό της οικογένειας του Χάρη Κωστόπουλου ο οποίος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός.

Ο λαϊκός τραγουδιστής νοσηλευόταν στην εντατική εδώ και περίπου έναν μήνα, ενώ η σύζυγος και τα παιδιά του βρίσκονταν συνεχώς στο πλευρό του.

Η φωτό που προκαλεί ανατριχίλα

Η Ελένη Χατζίδου, καλή φίλη του Χάρη Κωστόπουλου και ευγνώμων που είχε συνεργαστεί μαζί του ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μία φωτογραφία που μόνο θλίψη αλλά και σε πολλούς ανατριχίλα μπορούσε να προκαλέσει. Ο λόγος; Εκείνοι που απεικονίζονται και πλέον δεν βρίσκονται στη ζωή. Δεν είναι άλλοι από τον Παντελή Παντελίδη που έφυγε από τη ζωή μετά από αυτοκινητιστικό δυστύχημα, τον Βασίλη Καρρά που βύθισε μία ολόκληρη Ελλάδα στο πένθος πριν από μερικές εβδομάδες και τώρα τον Χάρη Κωστόπουλο που άφησε σήμερα την τελευταία του πνοή σε ηλικία 60 ετών.

Δείτε τη φωτό παρακάτω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved