Αφροδίτη Λιάντου για την ομοιότητά της με τη μητέρα της: «Με βάζουν οι άλλοι σε αυτήν τη ζυγαριά»
Media

Αφροδίτη Λιάντου για την ομοιότητά της με τη μητέρα της: «Με βάζουν οι άλλοι σε αυτήν τη ζυγαριά»

H Αφροδίτη Λιάντου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Δύο στις 10 με την Ζωή Κρονάκη και τον Δημήτρη Γιαγτζόγλου και μίλησε για την καριέρα της ως ηθοποιός αλλά και για τη σύγκριση που πολλοί κάνουν ανάμεσα σε εκείνη και τη μητέρα της Εβελίνα Παπούλια

«Έχω μεγαλώσει και με τη μαμά μου, οπότε μοιάζουμε και στις εκφράσεις. Η μητέρα μου δεν μου κάνει παρατηρήσεις. Είναι πολύ εύκολη και της αρέσουν τα πάντα. Δεν θα πει εύκολα κακή κουβέντα για κάτι» είπε αρχικά η ηθοποιός και συνέχισε:

«Με βάζουν οι άλλοι σε αυτήν τη ζυγαριά, αλλά επειδή δεν έχω μεγαλώσει έτσι από τη μητέρα μου δεν το αντιλαμβάνομαι, όπως ίσως κάποιος άλλος που θα είχε πολύ έντονο πρόβλημα με αυτό επειδή ο γονιός του θα ήταν γνωστός».

liantou.jpg

Η νεαρή ηθοποιός κατέληξε λέγοντας: «Εμένα δεν με ενοχλεί τόσο πολύ γιατί τη θαυμάζω και θα μου άρεσε αν της μοιάσω έστω και σε λίγα πράγματα από αυτά που έχει, οπότε δεν το βλέπω έτσι. Στην αρχή με βοήθησε ότι είναι ηθοποιός.

Με συμβούλεψε για κάποια πράγματα τεχνικά πάνω στην υποκριτική, αλλά μετά με άφησε τελείως μόνη μου. Μου έχει πει να μην λέω πολλά στη δουλειά γιατί οι άνθρωποι που είναι φίλοι σου και πραγματικά κοντά σου είναι στο σπίτι».

Δείτε το βίντεο παραπάνω με όσα δήλωσε η ηθοποιός:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved