Ο Νταλιάνης αποκάλυψε όλη την αλήθεια για τον Κακούρη: «Δυστυχώς η αντικατάσταση ήταν αναγκαία...»
Media

Ο Νταλιάνης αποκάλυψε όλη την αλήθεια για τον Κακούρη: «Δυστυχώς η αντικατάσταση ήταν αναγκαία...»

Ο Γιάννης Νταλιάνης σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα του «I Love Σου Κου» μίλησε για την παράσταση «Βασιλιάς Ληρ» και την αναγκαία αντικατάσταση του ηθοποιού Λεωνίδα Κακούρη, μετά την ξαφνική αποχώρησή του.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης ανέφερε για το θέμα:

«Σίγουρα ο Βασιλιάς Ληρ θεωρείται κάτι κορυφαίο. Ξαφνιάστηκα με την αποχώρηση του Λεωνίδα Κακούρη. Δυστυχώς η αντικατάσταση ήταν αναγκαία. Στη φάση στην οποία βρισκόταν ο Λεωνίδας έπρεπε να γίνει αυτή η αντικατάσταση.

Δεν υπήρχε πιθανότητα να συνεχιστεί με τον Λεωνίδα. Εγώ ήμουν ήδη στην παράσταση. Σε μισή ώρα έπρεπε να πάρω μια απόφαση. Επικοινωνήσαμε με τον Λεωνίδα, μου έστειλε και ευχές τη μέρα της πρεμιέρας. Σίγουρα ήταν αναμενόμενο να γίνει όλο αυτό το σούσουρο.

kakouris.png

Μας έστειλε μήνυμα και μας είπε πως τώρα που είναι καλύτερα θα έρθει να δει την παράσταση. Ομολογώ πως θα έχω πολύ τρακ. Πραγματικά αν κάτι με στενοχώρησε και αυτό το έβαλα στην άκρη, είναι πως ενώ ολοκλήρωσε την παράσταση δεν πρόλαβε να γευτεί όλους τους καρπούς της δουλειάς που έκανε.

Ήταν μια πολύ σοβαρή υπερκόπωση. Βγήκε η κούραση μετά. Δεν ήταν ότι σταμάτησε στη διάρκεια των προβών. Πήγαινε η παράσταση. Στο κενό της Πρωτοχρονιάς εκεί βγαίνει η κούραση».

Δείτε εδώ τις δηλώσεις του Γιάννη Νταλιάνη στο «I Love Σου Κου»:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved