Famagusta – Αιμιλία Υψηλάντη: «Ήμουν εκεί όταν έγινε η εισβολή από τους Τούρκους»
Media

Famagusta – Αιμιλία Υψηλάντη: «Ήμουν εκεί όταν έγινε η εισβολή από τους Τούρκους»

Η Αιμιλία Υψηλάντη μίλησε στην εκπομπή, Ελένη για την απώλεια της κόρης της, αλλά και τη συμμετοχή της στο Famagusta.

Η Αιμιλία Υψηλάντη, όπως λέει, είχε οργανώσει καλά τη σχέση της με τη δική της μητέρα ενώ χαίρεται που πλέον μπορεί να υποδυθεί μια μητέρα ή μια γιαγιά στο θέατρο.

Μιλάει στην εκπομπή «Ελένη», όμως, και για την απώλεια της κόρης της που έφυγε από τη ζωή πριν ένα χρόνο και αποκαλύπτει ότι το θέατρο και ο σύντροφός της την βοήθησαν να προχωρήσει και να σταθεί στα πόδια της.

«Σεβάστηκα πάντα τις επιθυμίες της κόρης μου. Η δουλειά είναι βοηθητική για όλα τα προβλήματα, μικρά και μεγάλα. Τις απώλειες τις κουβαλάμε και με αυτές συμπορευόμαστε. Σε μια μάνα το χειρότερο που μπορεί να συμβεί είναι να χάσει το παιδί της».

aimilia-ipsilanti.jpg

Όπως λέει, μέσα από την εγγονή της, φωνάζει την κόρη πλέον την κόρη της.

«Στις δυσκολίες, η συντροφικότητα έπαιξε μεγάλο ρολό. Η μοναξιά είναι άγριο πράγμα. Η σχέση μου με τον σύντροφό μου έχει εξελιχθεί με τα χρονιά, έχει αποκτήσει μεγαλύτερη έγνοια».

Σε σχέση με τη δουλειά της , είπε πως πλήρωσε την ευγένεια της στη δουλειά καθώς δεν διεκδίκησε αυτά που μπορούσε να διεκδικήσει σαν άτομο.

ipsilanti.webp

«Θα παίζω στη “Famagusta” στο MEGA, είπα το ‘’ναι’’ αμέσως γιατί έχω μεγάλη ευαισθησία στα κυπριακά θέματα. Ήμουν εκεί όταν έγινε η εισβολή! Πάντα τα ζήτημα της Μέσης Ανατολής είχαν σχέση και με την Κύπρο

Η σειρά θα βοηθήσει τους Έλληνες να καταλάβουν μερικά πράγματα και μακάρι να πάει στο εξωτερικό».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved