Survivor: Αυτά τα χρήματα πήρε ο Παύλος Παπαδόπουλος από το ριάλιτι
Media

Survivor: Αυτά τα χρήματα πήρε ο Παύλος Παπαδόπουλος από το ριάλιτι

Ο Παύλος Παπαδόπουλος έμεινε στο Survivor και στον Άγιο Δομίνικο μόλις δύο εβδομάδες. Πόσα χρήματα πήρε για τις δύο εβδομάδες παραμονής του στο νησί;

Ο Παύλος Παπαδόπουλος στην πρώτη του ανάρτηση μετά την αποχώρησή του έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram: «Στη σκηνή του Survivor, κάθε στιγμή αποτελούσε ένα αναπάντεχο κεφάλαιο σε ένα επικό ταξίδι δυνάμεων και αντοχής. Με κάθε αγώνα, προσπάθησα να αναδείξω την επιθυμία μου για επιμονή και τη δέσμευσή μου στο να παραμείνω παρά τις προκλήσεις.

pavlos_papadopoulos_1705851023_3285238952409211456_787125998.jpg

Καθώς κλείνω αυτό το κεφάλαιο, αντικρίζω την αποφασιστικότητα μου να αντιμετωπίσω κάθε πρόκληση ως μια ευκαιρία για ανάπτυξη. Πίσω από κάθε αποτυχία, υπάρχει μια αιτία, και πιστεύω πως όλα στη ζωή συμβαίνουν για κάποιον λόγο.

Παρά το γεγονός ότι δεν κατάφερα να παραμείνω, αποχωρώ γεμάτος ευγνωμοσύνη για την ευκαιρία να παλέψω, να μάθω, και να ανακαλύψω κρυμμένες δυνάμεις μέσα μου,στον τελευταίο χορό της αποχώρησης, αφήνω πίσω μια συμβολική σκόνη από ανεκπλήρωτους στόχους, αλλά κουβαλάω μια τσάντα γεμάτη με τη σοφία των αντιξοοτήτων. Κάθε στιγμή ήταν μια ποίηση της ανθρώπινης αντοχής, μια συμφωνία της στρατηγικής σκέψης. Με αυτό το κεφάλαιο γράφω στις σελίδες της εμπειρίας μου με την μελωδία της επιβίωσης. Κάθε μια από τις ακόμα και πιο δύσκολες στιγμές φαίνεται πλέον σαν ένα στοιχείο του μοναδικού παζλ που ονομάζουμε ζωή.»

Όσο για τα χρήματα που πήρε, σύμφωνα με αυτά που λέγονται, πήρε 2.000 ευρώ την εβδομάδα και για τις δύο εβδομάδες που έμεινε μέσα 4.000 ευρώ είναι το ποσό που βάζει στον λογαριασμό του.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved