Τσιμτσιλή για Γερμανού: «Συμφωνώ με τη Σίσσυ Χρηστίδου. Υπεράνω στη θεωρία αλλά στην πράξη...»
Media

Τσιμτσιλή για Γερμανού: «Συμφωνώ με τη Σίσσυ Χρηστίδου. Υπεράνω στη θεωρία αλλά στην πράξη...»

Happy Day: Τις δηλώσεις της Σίσσυς Χρηστίδου για την Ναταλία Γερμανού μετά τα όσα είπε η δεύτερη για τον Γιώργο Νταλάρα και τα όσα έγιναν, σχολίασε σήμερα 24/1 η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η παρουσιάστρια του Alpha, παρά το γεγονός ότι είναι στο ίδιο κανάλι με την Ναταλία Γερμανού, θέλησε να μην πάρει το μέρος της και να συμφωνήσει με αυτά που είπε η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Κατάφερε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Θα συμφωνήσω με την Σίσσυ ως προς τι.. Το να είσαι υπεράνω στη θεωρία αλλά στην πράξη να έχεις ακολουθήσει μια άλλη τακτική, είναι κάτι σύνηθες γενικώς στην ελληνική πραγματικότητα.

stamatina.jpg

Στη θεωρία και στα λόγια θες να δείχνεις μια άλλη στρατηγική, μια άλλη κοσμοθεωρία, και στην πράξη να κάνεις κάτι άλλο.... Επίσης, ακόμα και αν έχεις μια διαφωνία, δεν αδειάζεις έτσι τον συνεργάτη σου, τον ρεπόρτερ που έχει πάει εκεί... Πιστεύεις εσύ ότι η Ναταλία δεν έχει λόγο στο περιεχόμενο μετά από τόσα χρόνια;», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή και συνέχισε:

«Η Σίσσυ λέει στη Ναταλία ότι "αφού δεν συμφωνείς με αυτή την λογική, αλλάζεις την εκπομπή σου. Έχω δει να παίζουν κάποια πλάνα και μετά να λένε το καταδικάζω...».

«Όταν διαφωνείς τόσο πολύ, δεν το παίζεις το θέμα καν. Είχα στείλει κάμερα αλλά έγινε αυτό κι αυτό και δεν το παίζω», συμπλήρωσε η Τίνα Μεσσαροπούλου.


Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Happy Day:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved