Έρωτας φυγάς σπόιλερ: Η Αλεξάνδρα ξανά έγκυος! Περιμένει το μωρό του Ιάσονα
Media

Έρωτας φυγάς σπόιλερ: Η Αλεξάνδρα ξανά έγκυος! Περιμένει το μωρό του Ιάσονα

Άκρως ανατρεπτική αναμένεται η συνέχεια της επιτυχημένης δραματικής σειράς εποχής «Έρωτας φυγάς», που μεταδίδεται από τον ΑΝΤΙ. Λίγο καιρό μετά την επανασύνδεση του Ιάσονα και της Αλεξάνδρας, η γυναίκα ανακαλύπτει με χαρά ότι είναι ξανά έγκυος.

Μία απρόσμενη και ιδιαίτερα ευχάριστη έκπληξη περιμένει την Αλεξάνδρα στα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς εποχής «Έρωτας φυγάς», που προβάλλεται κάθε Πέμπτη και Παρασκευή, στις21.00, μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Η ζωή της ηρωίδας αλλάζει ριζικά από τη στιγμή που αποφασίζει να δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στον γάμο της με τον Ιάσονα, καθώς μετά την τραγική απώλεια του Μάρκου τον ερωτεύεται αληθινά.

iasonas-erotas-fygas.jpg

Η ευαισθησία και η τρυφερότητα που της δείχνει ο Δεμερτζής στις δυσκολότερες ώρες της ζωής της κάνουν την Αλεξάνδρα να τον δει με διαφορετικό τρόπο, ανακαλύπτοντας για πρώτη φορά το μεγαλείο της ψυχής του. Έτσι, λοιπόν, όπως σας αποκαλύψαμε και στο προηγούμενο ρεπορτάζ μας, οι δυο τους ζουν ευτυχισμένοι στο αρχοντικό στο Κιάρι μαζί με τα δύο παιδιά τους, Γιωργάκη και Μυρσίνη. Ο χρόνος κυλά και ενωμένοι καλούνται να ανταποκριθούν στις μεγάλες προκλήσεις και να κατατροπώσουν τους απροσδόκητους εχθρούς που εμφανίζονται μπροστά τους. Συγχρόνως, η Αλεξάνδρα είναι η κυρία του σπιτιού και έχει υπό την ευθύνη της τους πάντες στο Κιάρι. Κάποια στιγμή, δύο μέλη του προσωπικού των Δεμερτζήδων αποφασίζουν να παντρευτούν και το ανδρόγυνο τους επιτρέπει με χαρά να γίνει το γαμήλιο γλέντι στο κτήμα τους.

Ωστόσο, η Αλεξάνδρα αισθάνεται ξαφνικά μια αδιαθεσία και αποχωρεί. Λίγο αργότερα, η γυναίκα εκτός από ξαφνική ζάλη έχει και ανακατωσούρα και πηγαίνει στο μπάνιο. Τότε, μένοντας μόνη, συνειδητοποιεί ότι τα συμπτώματα αυτά δεν υποδεικνύουν ότι είναι άρρωστη, αλλά έγκυος ξανά, στο παιδί του Ιάσονα. Η Αλεξάνδρα νιώθει απρόσμενη χαρά και πιάνει τρυφερά την κοιλιά της, ενώ κοιτάζει τον εαυτό της στον καθρέφτη και ένα χαμόγελο ευτυχίας σχηματίζεται στο πρόσωπό της. Αμέσως μετά, επιστρέφει στο γλέντι, δίνει ευχές στους νεόνυμφους και κάθεται δίπλα στην Ελπίδα. Όταν εκείνη της προσφέρει ένα πιάτο με φαγητό, η Αλεξάνδρα νιώθει και πάλι δυσφορία και σηκώνεται γρήγορα από το τραπέζι.

alexandra-iaosna.jpg

Έρωτας φυγάς: Αλεξάνδρα- Ιάσονας

Η ξαδέλφη του Ιάσονα ανησυχεί βλέποντάς την άρρωστη και την ακολουθεί για να μάθει τι συμβαίνει. Εκείνη, όμως, τη διαβεβαιώνει ότι είναι καλά στην υγεία της, οδηγώντας την στο συμπέρασμα ότι είναι έγκυος. Μάλιστα, αμέσως μετά, η Αλεξάνδρα τής επιβεβαιώνει τη χαρμόσυνη είδηση, υπογραμμίζοντάς της ότι ο Ιάσονας δεν γνωρίζει ακόμα τίποτα. Λίγα λεπτά αργότερα, η Ελπίδα, που δεν έχει μάθει να κρατάει το στόμα της κλειστό, ανακοινώνει την εγκυμοσύνη της Αλεξάνδρας στον Δεμερτζή. Εκείνος ξαφνιάζεται ακούγοντάς την, ενώ ταυτόχρονα πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Πηγαίνει, λοιπόν, και βρίσκει τη σύζυγό του, η οποία του επιβεβαιώνει ότι η οικογένειά τους σύντομα πρόκειται να μεγαλώσει κι άλλο, καθώς περιμένει ένα ακόμα μωράκι. Πηγή: Mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved