Famagusta - Δέσποινα Μπεμπεδέλη: Δείτε τα δύο παιδιά της - Ηθοποιός η κόρη, αθλητικογράφος ο γιος
Media

Famagusta - Δέσποινα Μπεμπεδέλη: Δείτε τα δύο παιδιά της - Ηθοποιός η κόρη, αθλητικογράφος ο γιος

H Δέσποινα Μπεμπεδέλη η οποία πρωταγωνιστεί στη σειρά, Famagusta και στην πρεμιέρα μας συγκίνησε έχει δύο ταλαντούχα παιδιά!

Ο χρόνος «πάγωσε» για την Χαρίτα Μάντολες, τη γυναίκα σύμβολο της Κύπρου, το καλοκαίρι του ’74 μετά την εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο.

Την ηρωίδα της νέας δραματική σειράς του Mega που έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Κυριακής 21/1 υποδύεται η σπουδαία ηθοποιός Δέπσοινα Μπεμπεδέλη.

Το πρώτο επεισόδιο της σειράς Famagusta, «καταχειροκροτήθηκε» και προκάλεσε ρίγη συγκίνησης από το πρώτο κιόλας λεπτό.

Η Δέσποινα Μπεμπεδέλη έχει αποκτήσει δυο παιδιά με τον Κύπριο ηθοποιό Στέλιο Καυκαρίδη, τον αθλητικογράφο Θεόδωρο Καυκαρίδη και την ηθοποιό Μαριάννα Καυκαρίδου.

Ο σύζυγος της είχε πει: «Δύο παράσημα έχω. Έχω κάνει μία καλή οικογένεια με μία γυναίκα σπουδαία και δύο παιδιά σπουδαία. Ο Θεόδωρος και η Μαριάννα. Η Μαριάννα έσωσε το Σατιρικό Θέατρο... Το πήρε στα χέρια της κι έχει καταφέρει πολλά πράγματα. Το άλλο είναι ότι στη δουλειά μου έχω βοηθήσει πάρα πολύ κόσμο».

mpempedeli21.jpeg

Ο γιος της, Θεόδωρος μένει μόνιμα στην Κύπρο και είναι αθλητικογράφος και έχει δυο κόρες.

Η Μαριάννα Καυκαρίδου η οποία είναι πέντε χρόνια μικρότερη από τον Θεόδωρο είναι ηθοποιός και συμμετέχει σε πολλές σειρές στην Κύπρο.

mpempedeli.jpg

«Ενοχλητικός δεν νομίζω να ήταν ποτέ. Ούτε υπερπροστατευτικός. Όσο ήμουν μικρούλα, οι γονείς μας έλειπαν πολλές ώρες λόγω της δουλειάς τους κι έτσι περνούσαμε αρκετό χρόνο μαζί. Αν και είχαμε κοπέλα που μας πρόσεχε, αναπόφευκτα ως ο μεγάλος αδελφός είχε την ευθύνη μου και με φρόντιζε. Άσε που με ξελάσπωνε πολλές φορές. Θυμάμαι ότι ήμουν πολύ άγαρμπη και άτσαλη και είχα διαλύσει το σπίτι. Έσπαγα κατά λάθος πράγματα, πήγαινα να ανοίξω ένα ντουλάπι και μου έμενε στο χέρι, πήγαινα να κρεμάσω ένα ρούχο και έπεφτε όλη η ντουλάπα. O Θεόδωρος έτρεχε να καλύψει τη ζημιά, για να μην το πάρουν είδηση οι γονείς μας, οι οποίοι είχαν φτάσει στα όριά τους μαζί μου. Αργότερα, όταν πια πήγε γυμνάσιο, ήταν φυσικό να μη θέλει τη μικρή του αδελφή μέσα στα πόδια του κι έτσι απομακρυνθήκαμε λίγο. Ζούσε ο καθένας τη ζωή του, χωρίς όμως να πάψουμε να νοιαζόμαστε ο ένας τον άλλο», έχει δηλώσει σε συνέντευξή της η Μαριάννα στο sigmalive.

Δείτε τα παιδιά της

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved