Media

Μπέττυ Μαγγίρα: «Κύριε Νταλάρα, αν θέλετε να σταματήσει αυτό που αποκαλείτε γελοίο, μην απαντάτε...»

Ελένη Ζούμη Ελένη Ζούμη

Πρώτο θέμα συζήτησης σήμερα στην εκπομπή I Love Σου Κου ήταν ο Γιώργος Νταλάρας, με αφορμή κάποιες νέες δηλώσεις που έκανε, το ίδιο αιχμηρές με αυτές που έκανε τελευταία. 

Το ίδιο αιχμηρή στα σχόλιά της όμως εμφανίστηκε σήμερα το πρωί και η παρουσιάστρια της εκπομπής Μπέττυ Μαγγίρα, η οποία θέλησε να τοποθετηθεί στο θέμα και να πει την άποψή της για όλα όσα έχουν συμβεί ή ακουστεί ανάμεσα στον Γιώργο Νταλάρα και τους δημοσιογράφους.

ntalaras.jpg

Αφού λοιπόν προβλήθηκαν οι δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα σε ραδιοφωνικό σταθμό, η Μπέττυ Μαγγίρα σχολίασε: «Τον ευχαριστούμε που μας έβαλε στους ψαγμένους που παίζουμε τις δηλώσεις του που υποτίθεται δεν θα παίζανε. Εμείς σεβαστήκαμε το γεγονός ότι δεν θέλει να μιλάει στις κάμερες, στα «πεσίματα» όπως λέμε εμείς στην πιάτσα που πάνε κάποιοι δημοσιογράφοι έξω σε έναν χώρο όπου μπορεί να δίνεις εσύ συνέντευξη ή σε ένα θέατρο και σε περιμένουν… βγήκε και την προηγούμενη φορά και αυτά που είπε και ενώ λέει κάθε φορά ‘’δεν θα μιλήσω’’, κάθε φορά τελικά μιλάει».

Η παρουσιάστρια συνέχισε λέγοντας: «Κύριε Νταλάρα, θα την πω την γνώμη αν και μπορεί να μην σας αφορά, εγώ όμως θα την πω, είναι ότι αν θέλετε να σταματήσει αυτό που εσείς αποκαλείτε γελοίο, γιατί εσείς αποκαλέσατε γελοίο να περιμένουν οι άνθρωποι εκεί για μια σας δήλωση, πρέπει να σταματήσετε να απαντάτε. Γιατί αυτοί οι άνθρωποι έρχονται εκεί για μία σας απάντηση. Και εσείς τούς δίνετε εκατό. Άρα τούς δίνετε τροφή να ξανάρθουν, να συνεχίσουν και να σας ξαναρωτάνε. Μου κάνει τρομερή εντύπωση…»

Δείτε πώς αντέδρασαν οι συνεργάτες της σε όλα αυτά που είπε η Μπέττυ Μαγγίρα, στο παραπάνω βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved