Χρηστίδου: «Χαμός! Με έβαλε στη θέση μου» - Όσα αποκάλυψε για τον Νίκο Συρίγο και τη σύσκεψή τους
Media

Χρηστίδου: «Χαμός! Με έβαλε στη θέση μου» - Όσα αποκάλυψε για τον Νίκο Συρίγο και τη σύσκεψή τους

Με όλο τον κόσμο να μιλά για την αντίδραση του Γιώργου Νταλάρα στα... «πεσίματα» των δημοσιογράφων, ειδική αναφορά έγινε στο θέμα και από τη Σίσσυ Χρηστίδου στην έναρξη της εκπομπής της, «Χαμογέλα και Πάλι».

Η οργισμένη αντίδραση του Γιώργου Νταλάρα απέναντι στους δημοσιογράφους έχει προκαλέσει σάλο στα social media, αλλά και στις τηλεοπτικές εκπομπές.

Σχόλια προκάλεσε και στο πλατό του «Χαμογέλα και Πάλι» όπου η Σίσσυ Χρηστίδου έδειξε να διαφωνεί και με τον στενό συνεργάτη της, Νίκο Συρίγο.

Συγκεκριμένα, στην έναρξη της εκπομπής της η γνωστή παρουσιάστρια «πείραξε» τον γνωστό δημοσιογράφο και παρουσιαστή λέγοντας χιουμοριστικά:

«Καλημέρα σε όλους! Καλημέρα Νίκο… Ίσως χρειαστεί να αποκαλύψουμε όσα έγιναν στη σύσκεψη. Αν έγιναν; Χαμός! Με έβαλε στη θέση μου. Το χέρι στο τραπέζι και τέτοια. Εγώ μασάω με αυτά και σήμερα θα είμαι πιο ήσυχη» είπε με χιούμορ η Σίσσυ Χρηστίδου.

Να υπενθυμίσουμε πως πριν από κάποιες μέρες η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Νίκος Συρίγος είχαν διαφωνήσει on air για τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα.

«Όταν ο Νίκος Συρίγος κάνει δική του εκπομπή, ας μη βάλει “πεσίματα”», είχε πει η Σίσσυ Χρηστίδου σε μεμονωμένες δηλώσεις της σε κάμερα άλλης εκπομπής ενώ ο δημοσιογράφος της είχε απαντήσει πάλι μέσω άλλης εκπομπής και όχι της δικής τους:

1706347048849-666383165-8f1443bf-vlcsnap-2024-01-27-10h57m36s370.png

«Ξέρω τι είπε η Σίσσυ, θα τα πούμε στη σύσκεψη. Είμαστε μια οικογένεια και την αγαπώ πολύ. Είμαστε όλοι μια χαρά. Μια χαρά ήταν όλα αυτά που είπε. Θα πω αλήθεια, δεν μου αρέσει αυτός ο τρόπος με τα “πεσίματα”. Δεν θα το έκανα εγώ. Η αίσθηση που έχω για τη δημοσιογραφία είναι διαφορετική. Όλοι προσεγγίζουμε τη δημοσιογραφία αλλιώς».

Δείτε εδώ το βίντεο με την τοποθέτηση του Νίκου Συρίγου υπέρ του Γιώργου Νταλάρα:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved