Το ξέσπασμα της Χρηστίδου για τον Νταλάρα: «Ανασκευάζει όσα έχει κάνει. Tώρα όμως προσβάλλει και...»
Media

Το ξέσπασμα της Χρηστίδου για τον Νταλάρα: «Ανασκευάζει όσα έχει κάνει. Tώρα όμως προσβάλλει και...»

Θέμα συζήτησης έγιναν για μία ακόμα φορά οι νέες δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα, με τη Σίσσυ Χρηστίδου να υποστηρίζει στον αέρα της εκπομπής της, «Χαμογέλα και πάλι», πως ο γνωστός τραγουδιστής φαίνεται να «ανασκευάσει» τα λεγόμενά του. 

Πρώτο θέμα συζήτησης σήμερα (27/1) στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» ήταν ο Γιώργος Νταλάρας, με αφορμή κάποιες νέες δηλώσεις που έκανε, το ίδιο αιχμηρές με αυτές που έκανε τις προηγούμενες μέρες.

Η Σίσσυ Χρηστίδου και κάποιοι από τους συνεργάτες της έκαναν το ίδιο αιχμηρά σχόλια, με την παρουσιάστρια να υποστηρίζει πως ο γνωστός τραγουδιστής φαίνεται να απαντά πιο ψύχραιμα, ίσως διότι θέλει να «ανασκευάσει αυτά που έχει κάνει».

Συγκεκριμένα η Σίσσυ Χρηστίδου ανέφερε: «Για εμένα είναι ένας τρόπος, χωρίς να πληγώσει τον εγωισμό του πολύ, να ανασκευάσει αυτά που έχει κάνει. Έτσι το παίρνω κι έτσι θέλω να το κάνω. Δεν είναι κακό. Ίσα ίσα, είναι πολύ αντρίκιο».

xristidou1.png

Στη συνέχεια η παρουσιάστρια του «Χαμογέλα και πάλι» θέλησε να σχολιάσει και τις νέες δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα σχετικά με τις πρωινές τηλεοπτικές εκπομπές, τη δημοσιογραφία και το κοινό που προσεγγίζουν λέγοντας:

«Θέλει λίγο προσοχή στο πώς μιλάμε και σε ποιους απευθυνόμαστε. Εμένα με ενοχλεί αυτή η υποτίμηση γιατί... Καταρχάς ας μη μιλήσουμε για το πόσο σημαντικές είναι αυτές οι γυναίκες που τηγανίζουν πατάτες στα σπίτια μας. Γιατί αυτές οι γυναίκες είναι οι σημαντικότερες και είναι κι αυτές που αγοράζουν τους δίσκους του Γιώργου Νταλάρα. Οπότε ας μην πηγαίνουμε εκεί. Δε μου αρέσει αυτό. Εγώ το βρήκα υποτιμητικό απέναντι στις γυναίκες αυτές κι όχι στις εκπομπές. Το ότι αυτές οι εκπομπές απευθύνονται στις μαμάδες και στις γιαγιάδες που τηγανίζουν, δεν προσβάλλει τις εκπομπές κατά τη γνώμη μου, αλλά προσβάλλει τις γυναίκες αυτές».

Δείτε εδώ όσα είπε η Σίσσυ Χρηστίδου για τον Γιώργο Νταλάρα:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved