Έλενα Τοπαλίδου: Θα μπορούσε να ήταν η νέα «μούσα» του Λάνθιμου και αυτός είναι ο λόγος
Instagram / eltopalidou
Media

Έλενα Τοπαλίδου: Θα μπορούσε να ήταν η νέα «μούσα» του Λάνθιμου και αυτός είναι ο λόγος

Η Έλενα Τοπαλίδου αγαπά και θα αγαπά για πάντα τον χορό. Μπορεί να τον έχει αφήσει για λίγο στην άκρη -όχι όμως και παροπλίσει αφού διδάσκει ως χορεύτρια- ώστε να ασχοληθεί με την υποκριτική, είναι όμως ο παντοτινός της έρωτας και μας το αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία. 

Η Έλενα Τοπαλίδου μας χάρισε μοναδικές στιγμές στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, καθώς μας επέτρεψε να ρίξουμε μια σύντομη ματιά στο σπίτι της και στις χορευτικές της δυνατότητες.

kouris-topalidou-gamos-(12).jpg

O Νίκος Κουρής και η Έλενα Τοπαλίδου εν μέσω βροχής από ρύζι μετά τον γάμο τους που έγινε στις 12 Δεκεμβρίου 2023.

Μπορεί να τη γνωρίσαμε καλύτερα τα τελευταία χρόνια λόγω της υποκριτικής της πορείας και των ρόλων της στους Πανθέους και στη Φόνισσα, η Έλενα Τοπαλίδου όμως έχει διαγράψει μια λαμπρή πορεία στον χώρο τέχνης του χορού.

Όπως έχει αποκαλύψει και η ίδια, ο λόγος που απομακρύνθηκε από τον χορό για λίγο τελευταία είναι διότι οι ατελείωτες πρόβες και η καταπόνηση του κορμιού της, της είχε ρουφήξει όλη την ενέργεια. Η υποκριτική όμως της επιτρέπει να βρίσκεται στη σκηνή που αγαπά, αλλά χωρίς να «βασανίζει» το σώμα της. Παρόλα αυτά, η ίδια συνεχίζει να κάνει μαθήματα χορού προετοιμάζοντας νέους χορευτές για την Εθνική Λυρική Σκηνή.

Αγαπημένη συνήθεια της Έλενας Τοπαλίδου είναι να βάζει τέρμα μουσική στο σπίτι της και να κουνά το κορμί της στον ρυθμό.

Η ίδια μάλιστα, δε δίστασε να μοιραστεί τις μίνι χορογραφίες της με το κοινό της, το οποίο και την αποθέωσε.

Το καλύτερο σχόλιο απ' όλα; «Ποιο Poor Things και ποιος Λάνθιμος;».

Κι αν σκεφτούμε ότι ο Γιώργος Λάνθιμος και η πολυσυζητημένη ταινία έχουν προταθεί για 11 Όσκαρ, η Έλενα Τοπαλίδου φαίνεται πως κάτι κάνει πάρα πολύ... σωστά!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved